AK Parti’den coşkulu ‘Vefa’ iftarı

AK Parti Gümüşhane teşkilatı kuruluştan bugüne AK Parti ailesini buluşturan, birlik ve beraberliğin vurgulandığı “Dünden Bugüne Yol Arkadaşlarımızla Vefa İftarı” düzenledi.

AK Parti’den coşkulu ‘Vefa’ iftarı

Gümüş Alyans Düğün Salonunda düzenlenen programda mevcut ve kuruluşundan bugüne kadar partinin tüm kademelerinde görev yapanlar ile AK Parti’ye gönül verenler aynı sofra etrafında buluştu.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı coşkulu iftar programı protokol konuşmalarıyla başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın canlı yayında dev ekrandan video konferansla katıldığı programda coşkulu kalabalığın karşısında yaptığı konuşmada “Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” değerlendirmesinde bulunan AK Parti İl Başkanı Av.Celalettin Köse, AK Parti’nin 14 Ağustos 2001 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde insanları yüceltmek, Türkiye’yi kalkındırmak, devleti güçlendirme, ecdadın aşkla, irfanla, faziletle yeşerttiği medeniyet düşüncesine hizmet etmek için kutlu yürüyüşüne başladığını söyledi.

3 Kasım 2002’den bugüne girdikleri her seçimde milletin teveccühüne mazhar olduklarını ifade eden Köse, “Hamd olsun ki bize inanan, güvenen aziz milletimize mahcup olmadık. Bu bağlamda o günden bugüne AK Parti hükümetleri bütün vatandaşlarımızı kucaklayarak temel alanlarda büyük reformlar ve sessiz devrimler gerçekleştirmiştir. AK Parti geçmişte hayal bile edilemeyen büyük projeleri gerçekleştirmiş, verdiği her sözü hayata geçirmiştir” dedi.

Gümüşhane’nin AK Parti iktidarları döneminde 20 yılda yaklaşık 20 milyar TL’lik yatırımla buluştuğunu dile getiren Köse, “AK Parti Gümüşhane ailesi olarak kuruluştan bugüne teşkilatlarımızla, milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde 2023’e kadar Gümüşhanemizin dört bir tarafındaki hemşehrilerimize ulaşmayı, gönüllerine girmeyi ve 2023 seçimlerinde yeni rekorlara hep birlikte ulaşmayı hedefliyoruz. Cumhurbaşkanımıza rekor seviyede oy çıkarmak ve Gümüşhane’yi yeniden 2-0 yapmak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Memur-Sen eski genel başkanı, 25 ve 26.dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı Eğitim ve Öğretim Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Gündoğdu da konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını salonu dolduran partililere iletti.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül ise “Hepinize bu kutsal davaya verdiğiniz emek ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki süreci de bugün burada olduğu gibi birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma içerisinde hep birlikte 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminde fesat ve şer yuvalarına, gezi parkı gibi bu ülkeye ihanet eylemlerine haddini bildireceğiz” dedi. 

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Cihan Pektaş da “Partimizin kuruluşundan beri vazife yapmış kardeşlerimizle bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum” diye konuştu.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ise vefa iftarı için İl başkanı Köse ve ekibine teşekkür ederek “Teşkilatçılık zor bir iştir. Teşkilatçılık vefadır, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin özüdür. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER