Ak Parti'den İftar Ziyaretleri

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayını asli amacına uygun olarak ifa etmek amacıyla kent merkezinde başlatılan çalışma ile yoksul aileler sevindirilerek, sıkıntıları giderilmeye çalışılıyor.

Ak Parti'den İftar Ziyaretleri
AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayını asli amacına uygun olarak ifa etmek amacıyla kent merkezinde başlatılan çalışma ile yoksul aileler sevindirilerek, sıkıntıları giderilmeye çalışılıyor.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen beraberinde il, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri ve mahalle başkanları tarafından Ramazan Ayı'nın ilk haftası ile birlikte başlatılan çalışma takdir topluyor.

Her akşam iftarı farklı bir aile ile birlikte yaptıklarını belirten İl Başkanı Ercan Çimen, Ramazan-ı Şerif’in mana ve bereketinin bu şekilde çok daha anlamlı bir hal aldığını belirterek, İslami ilkelerin Gümüşhane’de de toplumsal dayanışmanın temelini oluşturduğunu söyledi.

Çimen, ailelere masraf ettirmeden kendi yaptırdıkları yemekle ve kendi hazırladıkları gıda yardım paketi ile beraber evlere misafir olduklarını belirterek, bu şekilde 10 eve konuk olduklarını söyledi.

Başkan Çimen, “Ramazan Ayı yardım, dayanışma ve birlik ayıdır. Biz AK Parti İl Başkanlığı olarak haftanın her günü önceden tespit ettiğimiz ailelere misafir oluyor ve onlarla birlikte orucumuzu açıyoruz. Bu vesile ile halkımıza daha yakın oluyoruz ve onların sorunlarıyla birebir yüzleşerek, sıkıntılarına ortak oluyoruz. Ramazan ayının bereketini, kardeşliğini ve dayanışma ruhunu halkımız ile iç içe yaşamak bize sevinç ve huzur veriyor. Biz zaten millet olarak paylaşan ve paylaştıkça büyüyen bir milletiz” dedi.

AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı’nın Ramazan Ayı boyunca her gün, şehirde yaşayan bir mahalle sakini ile birlikte yaptığı iftar programı çerçevesinde son olarak Hasanbey Mahallesinde gerçekleştirilen iftara katılarak orucunu açan İl Başkanı Ercan Çimen, iftarda aile ile sohbet etti.

İftar ziyareti nedeniyle çok memnun olduklarını söyleyen aile fertleri ile yakından ilgilenen Başkan Çimen, her konuda kendilerine destek olacağı sözünü verirken, bu güzel organizasyona destek vererek etkinliğe katılan parti yöneticilerine ve mahalle başkanlarına da teşekkür etti.

Öte yandan Başkan Çimen, tüm teşkilat üyelerinin katılımıyla birlik ve beraberliği pekiştirmek için yapılacak olan bir iftar programının da önümüzdeki günlerde düzenleneceğini kaydetti.
Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2013, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER