AK Parti'den Torul'da Coşkulu Miting

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Parti tarafından miting ve sevgi yürüyüşü gerçekleştirildi.

AK Parti'den Torul'da Coşkulu Miting
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde yaklaşan yerel seçimler öncesinde AK Parti tarafından miting ve sevgi yürüyüşü gerçekleştirildi.

Programa AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, il yöneticileri, AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Torul İlçe Başkanı Halil İbrahim Yavuz, Torul Belediye Başkan Adayı Mimar Nidai Köroğlu ve her kademeden genç yaşlı, kadın erkek çok sayıda AK Parti teşkilat üyeleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Mitingde ilk konuşmayı Torul İlçe Başkanı Halil İbrahim Yavuz gerçekleştirdi. Yavuz, konuşmasında 30 Mart Seçimlerinin Torul’un değişimi ve gelişimi için tarihi bir fırsat olduğuna vurgu yaptı.

AK Parti Torul Belediye Başkan Adayı Mimar Nidai Köroğlu ise mitingde yaptığı konuşmada Torul ilçesini son haftalarda arka arkaya 3 Bakanın ziyaret ettiğini ve hepsinden de seçilmeleri takdirinde projelerine destek olma sözü aldıklarını belirterek, “Birileri dedikodu üretir, biz proje üretiriz. Farkımız budur” diyerek Torul ilçesi için gerçekleştirmeyi planladığı projelerinden bahsetti.

“TORUL ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, GELİŞİM İSTİYOR”

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın ise konuşmasında, “17 Aralık darbe girişimleri ile kirli senaryoları ile ülkenin büyümesinden ve gelişmesinden rahatsız olanlara cevabı milletimiz 30 Mart tarihinde sandıkta verecektir. Dünya lideri halkın adamı Hakk’ın aşığı milyonların umut ışığı, mazlumların sırdaşı, gariplerin yoldaşı Başbakanımıza milli iradeye sahip çıkışınızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Torul artık değişim istiyor, gelişim istiyor. Kamu yatırımlarında olduğu gibi Belediyecilik anlamında da büyümek istiyor. Torul kayıp yıllarını AK Belediyecilik ile kısa sürede telafi edecektir. Belediyecilik AK kadroların işidir.” dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu ise yaptığı konuşmada milli iradeye sahip çıkılmasının önemine vurgu yaparak, 30 Mart seçimlerinin önemini ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2014, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER