Akşener ve İmamoğlu açılış için Gümüşhane’ye geliyor

İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş, İSTAÇ A.Ş’nin merhum milletvekili, belediye başkanı ve genel müdür Mustafa Canlı adına yaptırdığı Bilim ve Sanat Merkezi’nin açılışının 20 Ekim günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İBB Genel Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirileceğini söyledi.

Akşener ve İmamoğlu açılış için Gümüşhane’ye geliyor

Geçtiğimiz bahar aylarında Hasanbey Mahallesinde daha önce kız yetiştirme yurdu, Fen Lisesi ve Turizm Lisesi olarak kullanılan ve yıkım kararı verilen binanın yerine temeli atılarak kısa sürede tamamlanan Mustafa Canlı Bilim ve Sanat Merkezi, açılış için gün sayıyor.

Gümüşhane’de uzun yıllar Belediye Başkanlığı yapan, 25.dönem Milletvekili olan ve son olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü iken yakalandığı Covid-19 hastalığı nedeniyle vefat eden Mustafa Canlı’nın anısına 8 Ekim 2021 tarihinde temeli atılan Bilim ve Sanat Merkezi 20 Ekim Perşembe günü saat 12.30’da düzenlenecek törenle açılacak.

Yaptığı açıklamada vefanın İstanbul’da bir semt olmadığını gösterdiği için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'na teşekkür eden Ateş, tüm vatandaşları açılışa davet etti.

“Ahde vefa imandandır” diyerek yaptığı açıklamada 13 aylık İSTAÇ Genel Müdürlüğü sonrası Hakk'a yürüyen merhum Mustafa Canlı adına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yaptırdığı Bilim Sanat Merkezi’nin 20 Ekim 2022 tarihinde açılacağını duyuran Ateş, “Öncelikle bu eserin Gümüşhanemize kazandırılmasında emeği geçen başta İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu olmak üzere İSTAÇ Genel Müdürü Sayın Gökhan Togay'a, Enerji A.Ş. Genel Müdürü hemşehrimiz Yüksel Yalçın'a, tüm emeği geçen İBB çalışanlarına, aldığı işi en kısa zamanda bitiren firma sahibi ve çalışanlarına, bu eserin Gümüşhanemize kazandırılmasına destek veren Valimiz Sayın Kamuran Taşbilek'e, Belediye Başkanı Sayın Ercan Çimen ve geldiği günden beri buranın yapılabilmesi için emek veren Milli Eğitim Müdürüz Sayın Miraç Sünnetci'ye Gümüşhane halkı ve merhum Mustafa Canlı’nın sevenleri adına şükranlarımı sunuyorum. Yapılan okulumuzun teslim töreni 20 Ekim 2022 tarihi saat 12.30'da İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener ve İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu tarafından yapılacaktır. Bu törene tüm hemşehrilerimiz davetlidir” ifadelerini kullandı.
 

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2022, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER