Anadolu Gençlik Derneği'nde bayrak değişimi

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Gümüşhane Şubesi’nin 13 yıldır başkanlığını yapan Naci Şenel, görevi Furkan Ustakurt’a devretti.

Anadolu Gençlik Derneği'nde bayrak değişimi

Anadolu Gençlik Derneği'nde yapılan devir teslim töreninde konuşan Naci Şenel, “Sevgi ve kardeşliğin teminatı olan AGD’de gençlerin manevi köklerinden kopmaması, şuur ve inançla yetişmesi için mücadele ettik, bu azim ve kararlılıkla 13 yıl boyunca elimizden gelen çabayı göstermeye çalıştık” dedi.

Teşkilatlara yeni bir kan ve heyecan gelmesi için görev sahiplerinin değişmesi gerektiği inancıyla görevi Furkan Ustakurt’a devrettiğini kaydeden Şenel, Ustakurt’un bu görevi hakkıyla yapacağına inandığını belirtti.

Gümüşhane Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde Araştırma Görevlisi olan Furkan Gümüşhane AGD’nin yeni şube başkanı Furkan Ustakurt ise “Naci Hocamızın dernek başkanı olarak yıllardır gayretine, fedakarlığına şahidiz. Her yaptığı işi ihlasla ve cihat aşkıyla yapıyor. Bu yönüyle bizlere de örnek oluyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Naci Hocamızın tecrübelerinden istifade etmek için yeni yönetimde kendisine verilen görevi kabul etmesi de dernek adına önemli bir kazanç" diye konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2023, 18:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER