Anne ve çocuklara özel “Venüs Park Kafe” açıldı

Gümüşhane’de 0-6 yaş arası çocukların anneleriyle birlikte kapalı mekanda oynayıp eğlenebileceği Venüs Park Kafe düzenlenen törenle açıldı.

Anne ve çocuklara özel “Venüs Park Kafe” açıldı

Kadın girişimci Beyza Nur Bayrak tarafından hayata geçirilen Venüs Park Kafe, Kıbrıs Caddesindeki Çarşı Gümüşhane’nin ikinci katında 160 metrekare kapalı alanda hizmet verecek.

Açılış törenine Belediye Başkanı Ercan Çimen, CHP İl Başkanı Habil Palancı ve yöneticileri, İYİ Parti İl Başkanı Ali Ateş ve yöneticileri, AK Parti Milletvekili adayları Av.Celalettin Köse ve Ünal Yılmaz ile davetliler katıldı.

Açılış kurdelesini keserek tesiste gezip çocuklarını getiren annelerle sohbet eden davetliler, yeni iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Anne ve çocuklara özel işletmeyi Gümüşhane’ye kazandıran kadın girişimci Beyza Nur Bayrak, yaptığı açıklamada “Bir anne olarak şehirde eksiklik olarak gördüğüm bir konuyu gerçekleştirdim. Çocukların gönül rahatlığıyla oynayıp aileleriyle vakit geçirebileceği bir kafe açtık. Bir nevi Anne Kafe’de diyebiliriz. İçerisinde kum havuzu, top havuzu ve kafe kısmı var. Görevli arkadaşlarımız çocukların başında sürekli bekleyecekler. 160 metrekarelik alanda 0-6 yaş grubu çocuklarımıza hitap ediyoruz. Hafta içi 10.00-21.00 arası, hafta sonu da 09.00-22.30 arasında hizmet vereceğiz. Anneleri çocuklarıyla oynayıp rahat vakit geçirebilecekleri Venüs Kafeye bekliyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER