ArzularKabaköy Beldesinde tarıma tam destek

Gümüşhane’nin merkeze bağlı ArzularKabaköy Beldesinde sulama kanalı için ihaleye giren olmayınca Belediye kendi imkanlarıyla bölgeye yol yapmaya başladı.

ArzularKabaköy Beldesinde tarıma tam destek

Beldede yaklaşık 40 yıl önce dönemin imkanlarıyla yapılan Belde Sulama kanalı çeşitli iyileştirmelerle günümüze kadar geldi.

Gelinen süreçte artık yetmediği ve yenilenmesi gereken tesisle ilgili İl Özel İdaresi tarafından yapılan ihaleler sonucunda ulaşım olmadığı için ihaleye kimse iştirak etmedi.

Son yıllarda beldede artan tarımsal faaliyetlerle Belediye kendi imkanlarıyla Osman Gazi Mahallesi Kuzuplar mevkinde 1 kilometrelik yol yapım çalışmasına başladı.

ArzularKabaköy Belediyesinden yapılan açıklamada çalışmanın kısa zamanda tamamlanarak sulama kanalı ihalesi yapılıp belde halkının hizmetine sunulacağı ifade edildi.


 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2024, 16:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Arif bahri çelik
Arif bahri çelik - 6 ay Önce

Hayırlı olsun. Dilerizki bizim sulama kanallarımızada aynı hassasiyeti göstermenizdir...

Halit TANIŞ
Halit TANIŞ - 6 ay Önce

Hayırlısı olsun. Belediyemiz özenle çalışmasına devam ediyor, etmeye de devam edecek Allah'ın izni ile.

kendi görüşü
kendi görüşü - 6 ay Önce

yazıklar olsun devletin belirli imkanlarından faydalana bilmek için illa ki siyasetin güçlü olmasımı gerek doğal gaz vs her şey dört dörtlük diğer köyler gariban öylemi biz yıllardı kanallarımız hiç yok kimsenin umrun da değil söylenecek söz bulamıyorum

SIRADAKİ HABER