ArzularKabaköy’de bir ilk

Gümüşhane’nin merkeze bağlı tek beldesi olan ArzularKabaköy Beldesinde tarım ve hayvancılıkta bir ilk gerçekleşerek SS Arzularkabaköy Beldesi Esentepe Mahallesi Tarım ve Hayvancılık Kooperatifi kuruldu.

ArzularKabaköy’de bir ilk

Kurulduğundan bugüne geçen 6 ayda 143 üye sayısına ulaşan kooperatifin yurt dışındaki hemşerilerimiz olmak üzere üye alımı herkese açık.

Çalışmalarına hızla devam eden kooperatif Başkanı Hüseyin yakut yaptığı açıklamada, “Ahır yeri hazırlanmış olup Hibe teşviki için Orman ve tarım bakanlığına müracaat yapılmıştır. Halihazırda 263 adet küçük baş hayvanımız bulunmaktadır. Bunun yanında ilk etapta 40-50 adet büyük Baş hayvan alınacak olup Hemşerilerimizi de ferdi olarak Hayvanlarını Yaylaya getirebileceklerdir. Bugün bizleri yalnız bırakmayan, maddi ve manevi desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Çetin Rıza Tanış'a, değerli büyüklerimize ve tüm hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Arzularkabakoy
Arzularkabakoy - 3 yıl Önce

Helal olsun çok güzel ve başarılı çalışma . Gümüşhane bin çalışkan ve girişimcileri ben mutlu oldum.ulke genelinde hayvancılık düşüş yaşar iken bu haber HARİKA . Emegi geçen herkese helal olsun güzel haberler.iletisim telefon bilgisi IBAN olsa bizde katılabilsek.

İclal YAKUT
İclal YAKUT - 3 yıl Önce

Köyümüzden her hangibir kişiye ulaşırsınız onlar size koparatif başkanımız Hüseyin YAKUT 'un telefon numarasını verir. Eğer katılmak istiyorsanız.

SIRADAKİ HABER