Türk Kadınlar Birliğinden Anneler Günü kutlaması

Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şubesi, Anneler Günü nedeniyle “Bir Anne Tüm Dünyayı Değiştirebilir” sloganıyla kutlama programı düzenledi.

Türk Kadınlar Birliğinden Anneler Günü kutlaması

Gümüşhane Üniversitesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa katılan Vali Alper Tanrısever’in eşi Sema Tanrısever, kadınların anneler gününü kutlayarak onlarla bir sohbet etti.

“Bir Anne Tüm Dünyayı Değiştirebilir” sloganıyla gerçekleştirilen programda konuşan Türk Kadınlar Birliği Gümüşhane Şubesi Başkanı Nermin Dabağ, annelerin insanların yaşamlarındaki ilk kahramanları olduğunu söyledi.

Annelerin sevgiyle dolu bir yuva sunup evlatlarını büyütmek için kendi hayatlarını bir kenara bırakıp ellerinden gelenin en iyisini yaparak her zaman onların yanında olduklarını kaydeden Dabağ, “Onların koşulsuz sevgisi ve destekleri, bizi güçlü kılar ve hayatta karşılaştığımız zorlukların üstesinden gelmemize yardımcı olur. Anneler Günü aynı zamanda annelerimizin yanı sıra tüm annelik rolünü üstlenenleri de kutlamak için bir fırsat. Bu, anne şefkati ve sevgisinin biyolojik bağlarla sınırlı olmadığını hatırlamak için önemli bir zaman. Unutmayalım ki cennet annelerin ayaklarının altındadır. Annelerimize olan minnettarlığımızı sadece bugün değil, her gün göstermeliyiz. Bu vesileyle aramızdan ayrılan annelerimizi rahmetle anıyor, siz değerli annelerin Anneler Günü'nü içtenlikle kutluyor ve sizlere sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Program yemek ikramının ardından canlı müzik etkinliğiyle son buldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER