Atatürkçü Düşünce Derneğinden İftar

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gümüşhane Şubesi, Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği düzenledi.

Atatürkçü Düşünce Derneğinden İftar
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gümüşhane Şubesi, Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği düzenledi.

Tarihi Balyemez konağında düzenlenen yemeğe MHP Gümüşhane Milletvekili Mustafa Canlı, ADD Gümüşhane Şube Başkanı Yalçınkaya Kömürcüoğlu, MHP İl Başkanı Ali Ateş ve ADD üyeleri katıldı.

Yemekte konuşan Milletvekili Canlı, 20 günlük Ankara izlenimlerinde bulunduğu süreçte meclisin işleyişini ve gündemdeki konular ile ilgili çalışmalar içerisine girdiğini söyledi. MHP’nin Türkiye’nin bu zorlu sürecinde hükümetsiz kalmaması için gerekli hassasiyeti göstereceğini kaydeden Canlı, “Gerektiğinde önce ülkem sonra partim diyen Genel Başkanımız bu süreçte yapılması gereken ne ise onu yapacaktır. Memleketimiz için elini taşın altına koyacaktır” dedi.

ADD Gümüşhane Şube Başkanı Kömürcüoğlu ise yaptığı selamlama konuşmasında geleneksel olarak her yıl düzenledikleri iftar yemeğini bu yıl da birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiklerini belirterek, davetlerine icabet eden herkese teşekkür etti.

MHP İl Başkanı Ali Ateş ise Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün isminin geçtiği bir derneğin üyesi olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türk milleti var oldukça Atatürk’ün ismi de var olacaktır” dedi.
Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2015, 02:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER