Gümüşhane’ye 14 uzman hekim atandı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Av.Celalettin Köse, son atama kurasıyla Gümüşhane'de ihtiyaç duyulan branşlarda görev yapacak 14 yeni uzman hekimim atandığını belirterek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gümüşhane’ye 14 uzman hekim atandı

Yaptığı açıklamada Sağlık Bakanlığı’nın doktor atama kura sonuçlarına göre Gümüşhane’ye çok sayıda uzman hekim atandığını duyuran Köse, “Saygıdeğer hemşehrilerimiz, çevre illere gitmeden yerinden sağlık hizmeti alsınlar diye var gücümüzle çalışıp; güzel neticeler almaya devam ediyoruz. Sağlık Bakanlığı’nın doktor atama kura sonuçları belli oldu. Gümüşhane’mize hayırlı olsun” dedi.

Gümüşhane’de ihtiyaç duyulan branşlarda görev yapacak 14 uzman hekime şimdiden başarılar dileyen Köse, “Doktor taleplerimize eksiksiz kadro ihdas edilmesi ve nüfusa göre son iki atama döneminde en çok doktor ataması yapılan il olmamız sebebiyle Sağlık Bakanı’mız Sayın Fahrettin Koca’ya teşekkürler ediyorum” diye konuştu.

Milletvekili Köse, son iki atama döneminde nüfusa göre hatta Gümüşhane’den çok çok daha büyük olan illere göre kıyas yapıldığında en çok doktor atamasının Gümüşhane’ye yapıldığını hatırlatarak Bakan Koca’ya teşekkürlerini iletti.

En son kurayla Gümüşhane Devlet Hastanesine 1 Göğüs Cerrahisi, 1 Göğüs Hastalıkları, 1 İç Hastalıkları,1 Göz Hastalıkları, 1 Kadın Hastalıkları ve Doğum, 1 Kardiyoloji, 1 Nöroloji, 1 Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı, Kürtün İlçe Devlet Hastanesine 1 pratisyen, 1 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı, Kelkit İlçe Sağlık Müdürlüğü emrine 1 aile hekimi, Kelkit Devlet Hastanesine 1 Deri ve Zührevi Hastalıkları uzmanı, 1 Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji uzmanı, 1 Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı, Şiran Devlet Hastanesine 1 İç Hastalıkları uzmanı atandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
misafir
misafir - 2 hafta Önce

bakalım kaç gün duracaklar. Sosyal olmayan bir yere istediğiniz kadar uzman gönderin. okul yok yaşayan bir şehir yok, durmazlar abiciğim durmazlarrrr

SIRADAKİ HABER