AutoCad kursunu tamamlayanlara belgeleri verildi

Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi tarafından ücretsiz düzenlenen Bilgisayar Destekli Çizim (AutoCad) kurslarına katılan kursiyerlere katılım belgeleri verildi. 

AutoCad kursunu tamamlayanlara belgeleri verildi

Birlik Vakfı Gümüşhane Şubesi tarafından pandeminin ardından yüz yüze yapılan Bilgisayar Destekli Çizim (AutoCad) kurslarına ücretsiz olarak katılan kursiyerler katılım belgelerini aldı. 

Vakfın Gümüşhane Belediyesi’nin 5’inci katında bulunan şubesinde gerçekleştirilen belge takdim törenine İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hasan Taş, Birlik Vakfı Gümüşhane Şube Başkanı Halil İbrahim Karahanoğlu, vakfın yönetim kurulu üyeleri ve kursiyerler katıldı. 

Törende Bilgisayar Destekli Çizim kursuna katılan ve başarı gösteren 17 kursiyere katılım belgeleri verildi. 

“Vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek için çalışmalarımızı yürüteceğiz”

Vatandaşların taleplerine göre bu tür ücretsiz kursların verilmesini sağlayacaklarını dile getiren Birlik Vakfı Gümüşhane Şube Başkanı Halil İbrahim Karahanoğlu, “Birlik Vakfı olarak kamuoyunun ihtiyaçlarına göre kursumuzu açtık. Katılımcılar ücretsiz bir şekilde kurslarını aldılar ve bugün katılım belgelerini takdim ettik. Öğrencilerimiz çok memnun kaldıklarını dile getirdiler ve kursların devam etmesini istediler. Biz de Birlik Vakfı olarak talepler doğrultusunda vatandaşlarımızın isteklerini yerine getirmek için çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bu noktada bize desteklerini esirgemeyen Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek’e, kursların verildiği bilgisayar laboratuvarlarını bize açan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Alemdar’a ve İl Milliği Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hasan Taş’a Birlik Vakfı yönetimi olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Adammm
Adammm - 2 yıl Önce

Rızkı veren Allah(cc)'u taaladır.Dirsek çürütme ile olmuyor.Kopya çek geç ne güzel.Eger ki farkın okumak ise onuda sen göstereceksin.Yoksa boş laf yapmayacaksın.İlk yardım kursuda lazım tabi.Her insan bu mudaheleleri bilmeli.

Çok iyi tebrik ederim
Çok iyi tebrik ederim - 2 yıl Önce

Bilgisayar teknolojisi ve programlama bölümü öğrencileri yıllarını sıralarda dirsek curuterek mezun oluyor bu gibi arkadaşlar ile aynı sevyede muamele görüyor. İş sektöründe de kpss de durum değişmiyor tebrik ederim .haftaya ilk yardım mudehale kursuda açın hemşire eksiği bitsin iğne yapman kanasın belki siz doktor tabib belgesidir verirsiniz...

SIRADAKİ HABER