Aydın: AK Kütüphane Gurur Kaynağımız Oldu

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın’ın da sorumlu olduğu ve 20 bin kitabı bünyesinde barındıran AK Parti Genel Merkezdeki kütüphane sohbetlerinin ilki bugün gerçekleşti.

Aydın: AK Kütüphane Gurur Kaynağımız Oldu
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın’ın da sorumlu olduğu ve 20 bin kitabı bünyesinde barındıran AK Parti Genel Merkezdeki kütüphane sohbetlerinin ilki bugün gerçekleşti.

AR-GE Başkanı Ekrem Erdem ve Kütüphaneden Sorumlu AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın'ın Sorumluluğunda gerçekleşen Kütüphane Sohbetlerine Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile Eski Meclis Başkanları Köksal Toptan, Bülent Arınç, Ferruh Bozbeyli, Cahit Karataş, İsmet Kaya Erdem, Mehmet Ali Şahin ve çok sayıda partili milletvekili, belediye başkanı, teşkilat mensubu ve AK sevdalı vatandaşlar da katıldı.

Çok keyifli bir ortamda gerçekleşen toplantıda söz alan meclis başkanları Türkiye’de hiçbir partide bu şekilde bir kütüphane olmadığını kaydederek yaptıkları çalışmalardan dolayı AK Parti’yi ve AR-GE teşkilatını kutladılar. Türk siyasi tarihine ışık tutan Meclis Başkanları, politik ve siyasi hayatlarını paylaştıkları konuşmalarında dinleyicilere keyifli anlar yaşattılar. Türk siyasetinin anılarının masaya yatırıldığı sohbet hakkında konuşan Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç Siyasilerin tecrübeleriyle geleceğe ışık tutması gerektiğini önemli mevkilerde bulunan siyasilerin kendi dönemlerini yazmalarının ülke siyaseti için faydalı olacağını kaydetti.

Eski meclis Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen kütüphane toplantısını değerlendiren Kütüphaneden sorumlu AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın da yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun bizzat talimatı ile toplantımızı kütüphanemizde gerçekleştirdik. Sayın Başbakanımız ve Meclis Başkanlarımızın teşrifleri bizleri ayrıca onurlandırmıştır. Sohbetimizi çok keyifli bir aile ortamında gerçekleştirdik diyebiliriz. Yüce rabbimin izniyle AR-GE Başkanımız Sayın Ekrem Erdem’in başkanlığında yeni sohbet toplantıları düzenlemeye bilinçlenmeye ve bilinçlendirmeye devam edeceğiz. Programın düzenlenmesinde görev alan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ayrıca bizleri kırmayıp davetimize icabet eden Meclis Başkanlarımıza da minnetlerimi sunuyorum”
Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2015, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER