Aydın, mazbatasını aldı

7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından Milletvekili seçilen 25. Dönem AK Parti Gümüşhane milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın mazbatasını aldı.

Aydın, mazbatasını aldı
7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından Milletvekili seçilen 25. Dönem AK Parti Gümüşhane milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın mazbatasını aldı.

Aydın, AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor ve çok sayıda partiliyle birlikte Adalet Sarayında bulunan Seçim Kurulu Başkanlığına giderek mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı ve Ağır Ceza Reisi Muhammed Zafer Terzi ve İl Seçim Müdürü Şengül Levent’ten aldı.

Partililer tarafından tebrikleri kabul eden Aydın, “Milletin AK Parti’ye ve şahsıma vermiş olduğu vekaletin mazbatasını almış olduğumuz bir gündür. Bunun mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

“BU MİLLET AK PARTİ KADROLARINA VEKALETİ HER ZAMAN BİRİNCİ PARTİ OLARAK VERMİŞTİR”

Milletin 13 yıldır AK Parti’nin kadrolarına vekaletini birinci parti olarak verdiğinin altını çizen Aydın, “Gümüşhane’nin şahsıma daha önce 8 yıllık vekaletini taşımış ve ben de milletin yüzlerini önlerine baktırmadan, alnımız ak şekilde siyasetimizi yaptım. Bugün de tekrar milletin vekaletini üzerimize almanın yüküyle Ankara’ya döneceğiz” diye konuştu.

“AK PARTİ TÜRKİYE’NİN HER TARAFINDA TEMSİL EDİLEN TEK PARTİDİR”

AK Parti iktidarlarının her zaman hizmet iktidarları olduğunu ifade eden Aydın, “AK Parti, 2015 seçimlerine girerken de hizmet talipli bir iktidar sözüyle yoluna çıkmıştır. Gümüşhane’den Allah razı olsun ki tüm ilçelerimizde AK Parti’ye yüzde 50’nin üzerinde oy vererek birinci parti, Türkiye’de ise yüzde 40’ın üzerinde oy vererek birinci parti yapmıştır. AK Parti dışındaki siyasi partilerin bir tanesi 30 ilde, diğeri 34 ilde, bir tanesi 54 ilde temsil edilmezken AK Parti, bugün Türkiye’nin her yerinde, her dağın tepesinde temsil edilen bir partidir. Tek başına iktidar olmasa da iktidarın en büyük alternatifidir” ifadelerini kullandı.

Aydın, “İl Başkanlarımızdan İlçe Başkanlarımıza, Belediye Başkanlığından tüm teşkilatlarımıza kadar bütün kardeşlerimizin yoğun bir şekilde çalışarak AK Parti’yi birinci Parti yapması hasebiyle hepsine yürekten teşekkür ve tebriklerimi sundum. Milletin bize vermiş olduğu bu vekaleti ve teveccühü onların arzu ettiği şekilde onlara sunarak kendilerinde hizmet etme yolunda devam edeceğiz. AK Parti’de her zaman söylediğimiz gibi ‘Her şey Gümüşhane için. Her şey Türkiye için.’ Durmak yok yola devam mantığıyla bu günden itibaren yeni hizmet süreçlerine kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

Aydın, “Bütün dava arkadaşlarımız şunu bilmeliler ki yüzde 15’lerde oy alıp 10 gün sevinen partilerin olduğu yerde, biz yüzde 40’ların üzerinde ve Gümüşhane’de yüzde 58 oy alarak erdemli faziletli ve vakur duruşumuzu sergileyip, ne oldum delisi olmayıp, milletten aldığımız vekaletin sorumluluğunu yerine getirip günü geldiğinde de millete vekaletimizi geri teslim edeceğiz. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun ülkenin her yerine hizmet götürme şiarından asla geri durmayarak Türkiye’deki hizmetlere şu anki bulunduğumuz yerden daha ileriye götürmek için geceli gündüzlü çalışarak 2023, 2053 ve 2071 vizyonunda vermiş olduğumuz sözü yerine getireceğiz” diye konuştu.

“HİZMET EDECEĞİMİZ TÜM ÇÖZÜMLERİN İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

AK Parti’nin çözüm partisi olduğunu söyleyen Aydın, “Çözümsüzlük umuduna bağlı olarak bir erken seçim kimsenin hayali olmasın. Hizmet edeceğimiz tüm çözümlerin içerisinde ve bu ülkenin geleceği için kendi nefislerimizden ve partimizin nefislerinden vazgeçerek ülkemizin gelecek neslini düşünerek hareket edecek bir partiyiz. O nedenle Türkiye’de milletin vekaletini almış bizler milleti kaosa asla sürüklemeyeceğiz. Onların bize vermiş olduğu vekaleti layıkıyla taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER