Bağlarbaşı Sanayi’de bitmeyen altyapı çalışmaları

Gümüşhane’nin Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan küçük sanayi sitesinde mayıs ayından beri devam eden altyapı çalışmalarının tamamlanmaması kış mevsimi öncesinde esnafları kara kara düşündürüyor.

Bağlarbaşı Sanayi’de bitmeyen altyapı çalışmaları

Üç ay içinde bitirilmesi planlanan fakat belirsizlikle başbaşa kalan sanayi sitesindeki altyapı çalışmaları aralıklı devam ederken, bugüne kadar bitmeyen çalışmalar yaz boyu toz ve çamur içerisinde kalan sanayi esnafını da vatandaşları da rahatsız ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan sanayi sitesi esnafı ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erorhan Kullukçu, Mayıs ayında başlayan altyapı çalışmalarının aradan geçen 5 aylık süreye rağmen yüzde 30 seviyesinde olduğunu söyledi.

Gümüşhane'nin mevsim şartları göz önüne alındığında kışa az bir süre kala işin bitirilmesi için pek zaman kalmadığını ifade eden Kullukçu, “Aylardır çalışma ortamımız çamur, toz içerisinde kaldı. Biz sanayi esnafına 3 ay içerisinde bitirileceği söylendi ama geldiğimiz noktada henüz yüzde 30 seviyelerinde. Dükkanlarımız toz, çamur içinde kaldı. Yaşanan bu durum hem bizi hem de müşterilerimizi etkiliyor. Sanayi esnafı olarak buranın kar yere düşmeden biran önce söz verildiği gibi zamanında bitirilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 05 Ekim 2023, 15:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER