Bahçeşehir uluslararası FLL turnuvasında

Bahçeşehir Koleji Gümüşhane Kampüsü öğrencilerinden oluşan robotik kodlama takımı 80 ülkeden 25 bini aşkın takımın katıldığı First Lego League (FLL) isimli bilimsel içerikli uluslararası turnuvanın Türkiye ayağına katılacak.

Bahçeşehir uluslararası FLL turnuvasında

Bahçeşehir Koleji Gümüşhane Kampüsü öğrencilerinden oluşan robotik kodlama takımı 80 ülkeden 25 bini aşkın takımın katıldığı First Lego League (FLL) isimli bilimsel içerikli uluslararası turnuvanın Türkiye ayağına 'Problem çözücüler' adlı takımla  katılacak.

Ankara’da ANFA Park’ta 24 Şubat pazar günü yapılacak yarışmaya aylardır büyük ve disiplinli bir çalışmayla hazırlanan Bahçeşehir Koleji, 10 kişiden oluşan Propsolvers Robotik Kodlama takımıyla turnuvaya katılacak.

Bahçeşehir Koleji Gümüşhane Kampüsü Genel Koordinatörü Oğuzhan Davut İslamoğlu, 9-16 yaş arası çocuk ve gençlerin kendilerini topluma duyarlı bilim adamı ve mühendis olarak görmelerini sağlayan ve dünyada 80 ülkeden 25 bini aşkın takımın katıldığı Fist Lego League (FLL) isimli bilimsel içerikli uluslararası turnuvanın Türkiye ayağına katılmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

İslamoğlu, “Aylardır büyük ve disiplinli bir çalışmayla ulusal çapta bir turnuvaya ilimizden ilk kez öğrencilerin katılmasının öğrencilerimizin kazanacağı deneyim açısından çok önemli. Bu gelecekte atılacak daha büyük adımların bir işareti” dedi.
 

Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2019, 21:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Uğur Serdar DAĞ
Uğur Serdar DAĞ - 5 yıl Önce

Başta canım yeğenim Buğrahan DAĞ olmak üzere tüm ekibinize başarılar dilerim.

SIRADAKİ HABER