Bakan Kurum: Gümüşhanemizin emrinde ve hizmetindeyiz

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bakanlık olarak Gümüşhane’nin emrinde ve hizmetinde olduklarını belirterek, “İstiyoruz ki Gümüşhane bugünden daha güzel olsun, daha yaşanabilir ve yeşil olsun” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bakanlık olarak Gümüşhane’nin emrinde ve hizmetinde olduklarını belirterek, “İstiyoruz ki Gümüşhane bugünden daha güzel olsun, daha yaşanabilir ve yeşil olsun” dedi.

Gümüşhane temasları kapsamında çeşitli incelemelerde bulunan Bakan Kurum, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.

Milletvekilleri Hacı Osman Akgül, Cihan Pektaş, Belediye Başkanı Ercan Çimen ve partililerin bulunduğu toplantıda ilk olarak söz alan AK Parti İl Başkanı Av. Celalettin Köse, “Şehrimizin uzun yıllardır gündemini meşgul eden 2 konuda çok önemli adım atıldı, Bakanımız tarafından ilk resmi açıklamalar yapıldı. Süleymaniye Kayak Merkezi ve Kent Meydanı projeleri ilimiz açısından vizyon projelerdir. Kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

“Geçmişte yapılan yatırımlara yenilerini eklemek suretiyle şehrimizi çok daha iyi seviyelere çıkaracak adımları atacağız”

Yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ileten Bakan Kurum ise altın kalpli insanların şehri Gümüşhane'de olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, “Şehircilik ve sosyal imkanlar anlamında yeşil alanların artırılması, millet bahçelerinin yapılması anlamında da çok önemli kararlar aldık. Teşkilatımıza düşen şudur. Bu karaları vatandaşlarımıza anlatma ve vatandaşlarımızla birlikte bu süreci yönetmektir. Biz 18 yıllık AK Parti iktidarlar döneminde Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Gümüşhanemize 15 milyar liralık iş yaptık. Alt yapı, üst yapı, kanalizasyon, kaldırım yolu aydınlatması, hastanesi, okulu birçok iş yaptık. İnşallah bu dokunuşlarımızla birlikte o geçmişte yapılan yatırımlara yenilerini eklemek suretiyle şehrimizi çok daha iyi seviyelere çıkaracak adımları atacağız” dedi.

“İstiyoruz ki Gümüşhane bugünden daha güzel olsun”

Bugüne kadar millete rağmen hiçbir iş yapmadıklarının altını çizen, her zaman milletle beraber olup herşeyi milletle paylaştıklarını ifade eden Bakan Kurum, “Bakanlık olarak Gümüşhanemizin emrinde ve hizmetindeyiz. Bu noktada milletvekillerimizle, belediye başkanlarımızla bu hizmeti gece, gündüz devam ettireceğiz. Bugün incelemeler yaptık. 50 yıldır hepimizin hayalini kurduğu o kent meydanı ve kapalı otopark inşaatını, sosyal konutlarımızın yerini, teleferik alanımızı, belediyelerimizin ihtiyaçlarını ve bir çok projeleri destekleyeceğiz. İstiyoruz ki Gümüşhane bugünden daha güzel olsun. Daha yaşanabilir ve yeşil olsun. O çerçevede çalışmalarımızı yapacağız. Siz her zaman bizim yanımızda oldunuz. Cumhurbaşkanımız liderimizin arkasında oldunuz. Hep bizi desteklediniz. Bu çalışmalarımıza yenilerini eklemekle birlikte şehri ihya ve inşa edeceğiz” diye konuştu.

Bakan Kurum çıkışta partililerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Atatürk Caddesi boyunca esnaf ve vatandaş ziyareti yaparak Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığını ziyaret etti.

Parti binası girişinde MHP İl Başkanı Nadim Aydın ve partililer tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Kurum, parti binasında bir süre sohbet ettikten sonra Belediye Başkanlığına geçti.

Burada Başkan Ercan Çimen’den kısa bir brifing alan Bakan Kurum, Trabzon’a hareket ederek şehirden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2020, 21:21

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Osman KIR
Osman KIR - 4 yıl Önce

Gümüşhane çok büyük yatırımlara laik bir şehrimiz, vatandaşları hep sağ duyulu olmuş ve iktidar da ki gücü desteklemiştir.
Bu zamana kadar ki bütün yatırımları hak etmiştir.

SIRADAKİ HABER