Başıboş sokak köpekleri can yakıyor

Gümüşhane’de son günlerde caddelerde sayıları gözle görülür şekilde artan başıboş sokak köpekleri yolda yalnız yürüyen kadın ve çocuklara saldırmaya başladı.

Başıboş sokak köpekleri can yakıyor

Daha önce caddenin ortasında vatandaşlara saldırarak yaralayan sokak köpeklerinin sayısının artmasıyla birlikte özellikle sakin mahallelerde tek başına dolaşan kadın ve çocuklara saldıran köpeklerle ilgili tedbir alınması istendi.

Önceki gün akşam saatlerinde Oltanbey Mahallesi Müze Evler önünde gerçekleşen olayda bir kadına sokakta başıboş gezen 2 sokak köpeği saldırdı. Köpeklerin saldırısıyla panikleyip kaçan kadın çığlıklar atmaya başladı. Çığlık seslerini duyan bir vatandaş ise kadını kurtarmak için köpekleri korkutup kovaladı.

Yaşanan korku dolu anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına takılırken çok sayıda vatandaş kentin her noktasını mesken tutan başıboş sokak köpeklerinin sürekli insanlara saldırdığını belirterek çözüm bulunmasını istedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Eşim sokakta yürümekten korkuyor
Eşim sokakta yürümekten korkuyor - 2 yıl Önce

Belediyenin barınağı varken bu köpekleri toplamak zor olmasa gerek. Eşim de diğer bayanlar gibi sokak köpeklerinden korkuyor. Çözüm bulunsun artık.

SIRADAKİ HABER