Başkan Akçay GÜSİAD Genel merkezini ziyaret etti 

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Gümüşhane Şube Başkanı Murat Akçay, GÜSİAD Genel Merkezini ziyaret etti .

Başkan Akçay GÜSİAD Genel merkezini ziyaret etti 

Gümüşhane Sanayici ve İşadamları Derneği (GÜSİAD) Gümüşhane Şube Başkanı Murat Akçay, GÜSİAD Genel Merkezini ziyaret etti .

GÜSİAD Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Akçay, Gümüşhane iş dünyasındaki güncel gelişmeler hakkında değerlendirmelerde bulundu.

“Kriz Gümüşhane’yi de vurdu” 

Gümüşhane’deki yeni Zigana Tüneli ile Köse ilçesindeki havaalanı inşaat çalışmaların yavaşladığını, devlet yatırımlarının geçen yıl ile karşılaştırıldığında son derece ağırlaştığını, birçoğunun rafa kalktığı kaydeden Akçay, “Hepimizin malumu olduğu gibi bunlar aynı zamanda yetkililerin de ifadesidir. Şu anda en önemsediğimiz konuların başında Süleymaniye Turizm Merkezi Projesi geliyor. Bunun dışında yatırım için piyasa şartlarının düzelmesini bekliyoruz” dedi. 

GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, GÜSİAD Gümüşhane Şube Başkanlığıyla sürekli iletişim ve uyum içinde çalıştıklarını belirterek, “Murat Akçay başkanımız, 8 yıl GÜSİAD’ımızın Gümüşhane Şube başkanlığını yapmış, sosyal faaliyetlerimizde ilimizin emektarlarındadır. Genel Merkezimize ziyaretleri hepimizi mutlu etmiştir. Bizlerde, önümüzdeki günlerde yeni Gümüşhane Valimiz Kamuran Taşbilek’i ziyaret programımız olacak. Bu kapsamda Gümüşhane Şube Başkanlığımızı ziyaret edeceğiz. Gümüşhane’de şu dönemde en doğru girişim Süleymaniye’deki turizm programlarına destek vermek olacaktır. GÜSİAD olarak an hassas takibimizde olan bu bölgenin gelişimi için dernek bünyemizde Süleymaniye Platformu kurulmuştur. Platformumuza Gümüşhane tarafından da destek olmak isteyenleri de ekleyerek, platformumuzu daha da güçlendirmek istiyoruz” diye konuştu.

Programda daha sonra GÜSİAD Genel Başkanı Yüksel Yalçın, Gümüşhane Şube Bşakanı Akçay’a bugüne kadar ki emeklerinden dolayı plaket takdim etti. 

Programa GÜSİAD Onursal Başkanı Prof.Dr.Kenan Aydın, Başkan yardımcıları Muammer Beyaz, Cahit Karakullukçu, Yaşar Topçuoğlu, Yaşar Topçuoğlu, Arif Üçüncüğlu, Dr.Metin Akagün, Lütfü Topkara, Genel Sekreter Soner Keleş, Süleyman Aydın katıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER