Başkan Akçay: Kadın kooperatiflerimize daha fazla sahip çıkmalıyız

Yönetim Kurulu Üyeleri ile Gümüşeller Kadın Kooperatifini ziyaret ederek, kooperatif yetkilileri ile görüşen Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) Başkanı İsmail Akçay, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Kooperatif Genel Kurulunun hayırlı olmasını dileyerek Kooperatif Başkanı seçilen Yüksel Kandemir’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileklerini iletti.

Başkan Akçay: Kadın kooperatiflerimize daha fazla sahip çıkmalıyız

Gümüşeller Kadın Kooperatifinin verdiği hizmetler ile Gümüşhane’de bir marka oluşturduğunu belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay, Gümüşhane olarak kadınların üretime ve istihdama katıldıkları bu tür kooperatiflere daha fazla sahip çıkılması gerektiğini vurguladı.

Gümüşhane’de kurulan kadın kooperatif sayısının her geçen gün arttığını ve bunun mutluluk verici bir duygu olduğunu ifade eden Başkan Akçay, “Devletimizin sağladığı teşvikler, kurumlarımızın desteği ve kadınlarımızın cesareti ile kurulan bu kooperatifler, kadınlarımızın üretim ve istihdama katılmaları açısından çok büyük bir öneme sahip. Üreterek ekonomiye katkı sağlamak isteyen kadınlarımıza öncülük eden bu kooperatiflerimiz ülkemizde önemli bir katma değerin oluşmasını sağlıyor. Kadınlarımızın bir araya gelerek kurdukları bu kooperatiflerde, ortaya koydukları her eser, sevgileri, emekleri ve özverileriyle üstün bir değer kazanıyor. Kooperatifler ayrıca kadınlarımız için bir etkileşim, fırsatlara erişim ve dayanışma imkânı da sağlıyor. Bizlerde bunun farkında olarak ilimizdeki tüm kadın kadın kooperatiflerimizi gücümüz yettiğince desteklemeye gayret gösteriyoruz. Gümüşeller Kadın Kooperatifimizde şehrimizdeki Kadın kooperatiflerimizden bir tanesi ve kurulduğu günden itibaren çok güzel hizmetlere imza attılar. Bunun en güzel örneği de şehrimize kazandırdıkları içinde bulunduğumuz bu güzel ve değerli işletmedir. Hizmet sektörü zor bir sektördür. Hizmet sektöründe,  müşteriye sürekli yenilik sunmak, müşteriyi memnun etmek ve işletmenin sürekliliğini sağlamak çok önemlidir. Biz biliyoruz ki  ‘Kadın isterse ve inanırsa her şeyi başarır.’ Kooperatif üyelerimizi ve yöneticilerini de yakından tanıyan birisi olarak kendilerinden gurur duyduğumu belirterek bu konuda diğer kadınlarımıza da rol model oldukları için kendilerine teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Unutmayalım bu şehirde üreten, istihdam sağlayan, hizmet veren her işletme aynı zamanda tüm Gümüşhanelilerindir. Bunun için bizlerde bu işletmelerimize gerekli desteği vermeli ve karşılığında onlardan daha iyi hizmetler beklediğimizi de göstermeliyiz. Gümüşeller kooperatifimizin gerçekleştirilen genel kurullarının hayırlı olmasını diliyor, Kooperatifimizin yeni Başkanı Yüksel Kandemir’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarılar diliyor, eski yöneticilerimize de verdikleri değerli emekler için şehrimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf sadık  eğitimci yazar- gaZETECİ ELİEŞTİRMEN
yusuf sadık eğitimci yazar- gaZETECİ ELİEŞTİRMEN - 2 ay Önce

Kadın girişimcilerin kooperatif anlayışıyla iş hayatına atılmaları taktire şayandır. Yüksel ve duygu hanımlar bu işin erbabı.

SIRADAKİ HABER