Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8159 %0.19
50,1754 %-0.05
5.954,96 % -0,01
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Başkan Çimen'den ikametgah çağrısı

Başkan Çimen'den ikametgah çağrısı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane’de yaşayan ancak ikametgahları farklı adreslerde olanların ikametgahlarını kent merkezine almaları gerektiğini belirtti.

732
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhane’de yaşayan ancak ikametgahları farklı adreslerde olanların ikametgahlarını kent merkezine almaları gerektiğini belirtti.

Başkan Çimen, Gümüşhane merkezde yaşayıp başka yerlere kayıt aldıranların olduğunu ifade ederek, "Kent merkezinde ikamet eden öğrenci ve vatandaşlarımızın ikametgahlarını başka yerlere alındığını duyuyoruz. Gümüşhane'de yaşayan herkesin ikametgahlarını yaşadığı şehre almalarını istiyoruz. Her bir vatandaşımızın yaşadığı kente katkı sağlamasını bekliyoruz" dedi.

Bu ay sonunda Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2016 yılı nüfus sayımı yapılacağını belirten Başkan Çimen, "Belediyemizin en büyük gelir kaynağı İller Bankası’ndan aldığı paylardır. Bu da ilimizde resmen ikamet edenlerin sayısına göre belirlenmektedir. Bu payın artması belediyemizin ve vatandaşımızın faydasına olacak. Özellikle Gümüşhane’ye gelen öğrencilerin ve ikametgahı köylerde veya başka şehirlerde olmasına rağmen şehir merkezinde ikamet eden vatandaşlarımızın ikametgahlarını şehir merkezine aldırmaları şehrimiz için büyük önem taşıyor. Alınan her ikametgah şehrimiz ve belediyemiz için artı bir avantajdır. Şehrimizde oturduğu halde resmi ikameti olmayan vatandaşlarımızın 31 Aralık 2016 tarihine kadar ikametini şehrimize alması, hizmet kalitemizi artıracağı gibi büyük bir sorumluluğu da yerine getirmiş olacaklar. Tüm hemşerilerimin gerekli hassasiyet ve özeni göstererek örnek vatandaşlığın gereğini yerine getireceğine inanıyorum" dedi.

Başkan Çimen, ikamet taşıma işlemlerinin son gününün 31 Aralık 2016 tarihi olduğunu kaydetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *