Başkan Özdemir ikinci yılını değerlendirdi

Gümüşhane’nin Torul ilçesi Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, göreve geldiği sürenin 2.yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. 

Başkan Özdemir ikinci yılını değerlendirdi

Gümüşhane’nin Torul ilçesi Belediye Başkanı Evren Evrim Özdemir, göreve geldiği sürenin 2.yıl dönümünde bir mesaj yayımladı. 

Başkan Özdemir, yayınladığı mesajında; “Kıymetli hemşehrilerim, Torul’a hizmet etme aşkıyla başladığımız görevimizde bugün itibariyle ikinci yılımızı doldurduk. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, gece gündüz demeden tüketen değil üreten vatandaşından uzaklaşan değil her bir ferdine samimiyetle yaklaşan, sosyal belediyeciliğin izlerini Torul’a kazıyan, projeleriyle insana dokunan belediyecilik anlayışı ile geçirdiğimiz bu iki senede siz değerli hemşehrilerime hizmet etme onurunu ekibimizle birlikte yaşadık” dedi.

“GİDECEK BAŞKA YERİMİZ YOK”

Başkan Özdemir, mesajına “Bizim gidecek başka bir yerimiz yok, burada doğduk, burada doyduk, burada nefes aldık, burada yaşadık ve burada yaşamımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Bizim Torul’a hizmet borcumuz, Torul’da yaşayan her bir vatandaşımıza tebessümle yaklaşma mecburiyetimiz hep var oldu, var olacak” ifadeleriyle devam etti.

“PANDEMİNİN GÖLGESİNDE HİZMETLERİMİZE DEVAM EDİYORUZ”

Belediye Başkanı Özdemir, son bir yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi şartlarında kısıtlı imkanlar ile hizmetlerine devam ettiklerini açıklarken “Son bir yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan pandeminin gölgesinde kısıtlı gücümüz ile ilk göz ağrımız, sevdamız Torul’a hizmetlerimizi bu gücü en doğru şekilde kullanarak sürdürmeye çalışmaktayız. İnşallah en kısa sürede eski normal koşullara dönerek birlikte sohbet edecek, birlikte çay içecek hep birlikte istişarelerimizi yoğun şekilde devam ettireceğiz. Bu vesileyle, iki yıldır gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizin devamını inşallah yine hep birlikte sizlerin destek ve dualarıyla sürdürecek, Torul’a layık olduğu projelerimiz ile hizmet etmeye devam edecek olmamızın heyecanı ile yarına bugünden daha çok çalışacağımızın sözünü vererek sözlerimi noktalıyor, her birinizi Allah’a emanet ediyorum. Rabbim, yar ve yardımcımız olsun.” mesajıyla sözlerini tamamladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER