Bayraktar adaylığını açıkladı

Gümüşhane’de uzun yıllardır esnaflık yapan Müslim Bayraktar, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Gümüşhane Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

Bayraktar adaylığını açıkladı

Hiçbir esnafı, aday olacak ve aday olmayı düşünen hiçbir başkan adayını kırmadan, Gümüşhanelilere yakışır bir şekilde seçim temposu içerisinde yapılması planlanan Gümüşhane Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığına adaylığını açıklayan Bayraktar, Gümüşhane’de tüm esnafın çok değerli ve hiçbir seçimin kaybedilecek dostluklardan daha önemli olmadığını vurguladı.

“ESAS OLAN HOŞ BİR SEDA BIRAKMAKTIR”

Esnafların Gümüşhane’de ticaret yapabilmek için büyük bir mücadele verip bedel ödediğini kaydeden Bayraktar, “Bunun bilincindeyiz. Biz esnaf arkadaşlarımızın yükünü biraz daha azaltmak, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin olanaklarını, yaptırım gücünü ve esnafımıza olan faydasını daha güçlendirerek, fayda sağlamak istiyoruz. Kentimizde seçimler hep olacaktır. Belli dönemlerde başkanlar veya yönetimler hep değişecektir. Kalıcı olan tek şey; kurumlar, kuruluşlar, yapılan faaliyetler ve hizmetler olacaktır. Esas olan hoş bir seda bırakmaktır. Bu nedenle önümüzde yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçiminde adaylığı düşünen, süreç içerisinde adaylığını açıklayan tüm esnaf arkadaşlarımızla ortak amacımızın Gümüşhaneli esnaflar olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle birilerini kırmak, ortamı germek veya bizlere zarar verecek bir eylem içerisinde olmamamız gerekiyor. Sağduyuyla seçime girilmelidir. Seçim sonunda bir tek kazanan çıkmalı, o da Gümüşhane olmalıdır” dedi.

“YENİ GELİŞMELERİ TAKİP EDEN ESNAFLARIMIZ DA ÇAĞA AYAK UYDURACAKTIR”

Adaylığını açıklamadan önce esnafların fikirlerini ve desteğini aldığını dile getiren Bayraktar, “Adaylığımızı açıklamadan önce, adaylık düşüncemizi ilk önce büyüklerimizle sonra ise esnaf arkadaşlarımızla görüştük. İstişarede bulunduk. Hepsine teşekkür ediyorum. Gerekli desteği alacağımızı bilmek bizlere olan güvenin bir göstergesidir.  Nasip olur, seçim sonrası bizler galip çıkarsak bize olan güveni boşa çıkarmamak, kent esnafını daha güçlü bir konuma getirmek için gayret göstereceğiz. Belli plan ve program çerçevesinde Gümüşhane Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin çalışmalarında çıtayı yükselteceğiz. Esnaflarımızın sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini alarak sürekli diyalog halinde olacağız.  Gümüşhane esnaf dostlarımız yalnız değildir. Odanın tüm üyelerinin her an yanlarında olacağız. Gümüşhane’de bulunan sivil toplum kuruluşları, çeşitli oda, kooperatif ve derneklerle koordinasyon ve iletişim içinde olacağız.  Esnaflarımızın fuarlarda sektörlerindeki gelişmelerini takip etmeleri önemlidir. Fuarlarda yeni gelişmeleri takip eden esnaflarımız da çağa ayak uyduracaktır. Diğer taraftan mesleki eğitim çalışmaları yaparak özellikle hizmet sektöründe hizmet anlayışının gelişmesine katkı sunacağız. Oda üyelerimizin katılacağı sosyal ve kültürel aktiviteler gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Bayraktar yapılacak Gümüşhane Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığı için diğer aday olan arkadaşlarına da başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2022, 16:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gökhan hoca
Gökhan hoca - 1 yıl Önce

Müslüm bey gibi dürüst bir insanın kazanması gümüşhane esnafının kazanmasıdır.

Adem Eryılmaz
Adem Eryılmaz - 1 yıl Önce

Hayırlı uğurlu olsun başarılar diliyorum

Yunus
Yunus - 1 yıl Önce

Yakışır o koltuk artık Müslüm beyi bekliyor

SIRADAKİ HABER