Bayram görevine başladı

Ziraat Bankası Gümüşhane Şube Müdürlüğüne Gümüşhaneli hemşehrimiz Utku Burçak Bayram atandı.  

Bayram görevine başladı

Fatih Kalmış’tan boşalan Şube Müdürlüğü görevine daha önce Kürtün Ziraat Bankası Müdürlüğü görevini de yürüten Bayram, kendi memleketine ve insanına hizmet etmekten mutluluk duyduğunu söyledi.

Gümüşhane’nin gelişimine katkıda bulunmak için özveri ile çalışacağını belirten Bayram Gümüşkoza Gazetesine yaptığı açıklamada “Şube Müdürlüğüm döneminde gerek ticari müşterilerimiz ile gerekse tarımsal müşterilerimiz ile ilişkilerimizi her zaman samimi ve karşılıklı güvene dayalı kurdum ve ilerlettim. Kendi memleketim olan Gümüşhane’de de aynı özveri ile çalışmak ve ilimiz insanlarına hak ettikleri değeri vermek için bu göreve soyundum. Ziraat Bankası olarak esnafımızın, çiftçimizin, emeklilerimizin ve çalışanlarımızın yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Memleketimde çalışacak olmaktan, kendi insanıma hizmet verecek olmaktan dolayı büyük bir heyecan ve gurur içerisindeyim. Amacım kendi insanımıza kendi memleketime bir nebze de olsa faydalı olmak, Gümüşhane’nin gelişimine katkıda bulunabilmektir. Gümüşhane’nin altın kalpli güzel insanları ile birlikte çok güzel işler başaracağımıza inanıyorum. Herkesi tüm kalbi duygularımla selamlıyor geçmiş kurban bayramını kutluyorum. Her insana ve her gönüle dokunabilmek için sizleri Şubemize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Utku Burçak Bayram kimdir?

Utku Burçak Bayram 16 Eylül 1985 yılında Gümüşhane’de dünyaya geldi.  Toplamda 7 sene Genel Müdürlük İç Kontrol biriminde denetim yapan Bayram, 2016-2021 yıllarında Kürtün İlçesinde Şube Yöneticiliği yaptıktan sonra 12 Temmuz 2021 tarihi itibariyle Gümüşhane Şubesi’nde göreve başladı.
 

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALİ RIZA COŞKUN ÖZER
ALİ RIZA COŞKUN ÖZER - 3 yıl Önce

HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH

SIRADAKİ HABER