Bayram'ın ataması yayımlandı

Gümüşhane'de uzun yıllardan beri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapan Cemil Bayram'ın ataması bugünkü resmi gazetede yayımlandı.

Bayram'ın ataması yayımlandı

Gümüşhane'de uzun yıllardan beri Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapan Cemil Bayram'ın ataması bugünkü resmi gazetede yayımlandı.

Ülke genelinde 28 Çevre ve Şehircilik İl Müdürü atamasının yapıldığı kararnamede ayrıca 7 Çevre ve Şehircilik İl Müdürü görevden alındı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan 2019-141 sayılı karara göre Aksaray, Amasya, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bingöl, Çanakkale, Eskişehir, Giresun, Iğdır, İzmir, Karabük, Karaman, Kilis, Konya, Kütahya, Malatya, Nevşehir, Sakarya, Siirt, Trabzon, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak ve Gümüşhane Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerine atama yapıldı. 

Gümüşhane'de 2012 yılından beri Bakanlık oluruyla vekaleten İl Müdürlüğü görevini yürüten Cemil Bayram'ın ataması yapılırken, kadrosu Gümüşhane İl Müdürü olan Cengiz Varol ise aynı kararnameyle Giresun İl Müdürü olarak atandı.

Aynı Resmi Gazetede ayrıca İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapan Gümüşhaneli hemşehrimiz Selahattin Varan ile Ankara, Isparta, Muğla, Muş, Nevşehir ve Yalova İl Müdürleri görevden alındı.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2019, 09:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakikat
Hakikat - 5 yıl Önce

Selahattin beye yazık oldu.caliskan bir müdür dü. Bu ülkenin ona ihtiyacı vardı. Cemil beye de hayır li olsun. Cemil bey de uzun zamandır sabırla azimle çalışıyor. Hakkı teslim edildi. Cengiz bey de yine bir referans bularak durumu kurtardı. Emekli olması daha yararlı olurdu. Ben uzun zaman Gümüşhane il MEM de çalıştım. Hepsini yakinen tanırım.Allah sağlık ve sıhhat versin.

SIRADAKİ HABER