Bektaş: Kızılay’ın ücretsiz konaklama ve çay servisi hizmetine karşıyız

Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Esnaf Odası Başkanı İbrahim Bektaş, Gümüşhane Kızılay şubesinin Gümüş Otel’i alıp konaklama ve çay servisi hizmetini ücretsiz yapma çabası içerisinde olduğunu iddia ederek bu duruma karşı olduklarını söyledi.

Bektaş: Kızılay’ın ücretsiz konaklama ve çay servisi hizmetine karşıyız

Geçtiğimiz günlerde yapılan ihaleye katılarak en yüksek teklifi veren Gümüşhane Kızılay Şubesi’nin Gümüş Otel’i kiralamasının ardından bir açıklama yapan Bektaş, Kızılay’ın konaklama ve çay servisi hizmetini ücretsiz yapma çabasına Gümüşhane Otelciler, Kahveciler, Lokantacılar ve İşçileri Odası başkanı olarak bu duruma karşı olduklarını belirtti.

Gümüşhane'de bu kadar konaklama hizmeti ve çay ocağı, kahvehane işletmesi varken Kızılay’ın vatandaştan para toplayıp ne amaçla ücretsiz hizmet vereceğini sorgulayan Bektaş, “Samimi olmayan, yandaş fikirleri ile hareket eden bu düzene karşıyım. Gümüşhane’de herkes işini yapsın. Herkeste herşeye karışmasın. Bu şehir bu yüzden sizleri unutmayacak” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aynı hizmeti siz de sunabilirsiniz
Aynı hizmeti siz de sunabilirsiniz - 1 yıl Önce

Başkan Bey siz de aynı hizmeti sunun. Kızılay'ın işi bu sonuçta. Mültecilere devlet ücretsiz barınma ve gıda ihtiyacı veriyor. Bir otel işletmecisinin çıkıp da bu nasıl bir uygulama dediğini duymadık. Şehre gelip de zor durumda olup kalacak yeri olmayan ne yapacak. Otel fiyatları uçmuş gitmiş fiyatları artıracağınıza siz de bir güzellik yapıp misafirlere yardımcı olun.

SIRADAKİ HABER