Belediye Çakır’ı yalanladı

Gümüşhane Belediyesi, DEVA Partisi Gümüşhane İl Başkanı Hamza Çakır’ın partilerinin duyuru taleplerinin Belediye tarafından reddedildiği yönündeki açıklamasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Belediye Çakır’ı yalanladı

Kurumdan yapılan açıklamada Belediye Başkanlığına yapılan her duyuru müracaatının değerlendirilerek duyuruların yapıldığı fakat Çakır’ın yaptığı açıklamayla tamamen kamuoyunu yanılttığı belirtilerek, “DEVA Partisi İl Başkanlığı 28 Eylül 2022 tarihinde 1 Ekim 2022 tarihinde yapılacak olan etkinlik için duyuru yapılması amacıyla dilekçe vermiş ve 1 gün sonra ‘duyurumuz yapılmıyor’ diye açıklama yapmıştır. Açıklamasında da Belediyemizin duyuruyu olumsuz karşıladığını ifade etmektedir. Belediyemizce herhangi bir engel oluşturacak durum meydana gelmemiştir. Kaldı ki DEVA Partisinin söz konusu mitingi için reklam afişleri yine Belediyemizce belirli alanlara asılmıştır. Bu nedenle Sayın Çakır’ın açıklamasının kasıtlı ve yanlış olduğunu kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız” denildi.
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet
Mehmet - 2 yıl Önce

Haberde. "Trabzon'da 1 Ekim Cumartesi günü genel başkanımız Sayın Ali Babacan'ın yapacağı mitinge şehrimizden katılmak isteyen vatandaşlarımız için servis kaldıracağımızı içeren duyuru talebimiz belediye tarafından olumsuz karşılanmıştır. "

Servisle alakalı anons istemişler olumsuz yanıt almışlar, afişle ilgili herhangi bişey söylememiş başkan. Anons yapıldığını duyan varsa yorumlarda belirtsin. Ben duymadım.

Haberde durum ortada diyen vatandaşta, ezbere, okumadan anlamadan yorum yapıyor sonra ülke niye bu halde şaşırmamak lazım.

İşte bunlar bu ülkenin yönetimine adaylar
İşte bunlar bu ülkenin yönetimine adaylar - 2 yıl Önce

Haberde durum ortada şimdi bu parti bu ülkenin yönetimine aday olduğunu açıklıyor!

SIRADAKİ HABER