Belediye İş Sendikası, Belediye Yönetici ve Çalışanlarına Kahvaltı Verdi

Belediye İş Sendikası Gümüşhane Şube Başkanlığı, Gümüşhane Belediyesi yönetici ve çalışanlarına kahvaltı verdi.

Belediye İş Sendikası, Belediye Yönetici ve Çalışanlarına Kahvaltı Verdi
Belediye İş Sendikası Gümüşhane Şube Başkanlığı, Gümüşhane Belediyesi yönetici ve çalışanlarına kahvaltı verdi.

Balyemez Konağında düzenlenen kahvaltıya, Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Numan Öztürk, Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkan Yardımcısı ve Belediye İş Yeri Sorumlusu İsa Şanlıtürk, Türk Yerel Hizmet-Sen Gümüşhane İl Temsilcisi Recep Özdener, Belediye Başkan yardımcıları Yusuf Erdem ve Şevki Aşkın, Belediye Birim Müdürleri ve Belediye Çalışanları katıldı.

200'den fazla Belediye çalışanının katıldığı kahvaltı programında konuşan Başkan Çimen, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Başkan Çimen konuşmasında şunları söyledi: "Kahvaltı programını düzenleyen Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Numan Öztürk ve Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkan Yardımcısı İsa Şanlıtürk’e teşekkür ediyorum. Bu kahvaltı belediye personelinin birlik ve beraberliğinin güzel bir göstergesi oldu. Gümüşhaneye hep birlikte hizmet edeceğiz hep birlikte çalışacagız. Belediye İşcilerimizin İlk defa zamanında ikramiyelerinin ödenmesi personelime verdiğim önemin bir göstergesidir. Bir sonraki ayda memur çalışanlarımızla alakalı bir çalışmamız olduğunu da belirtmek isterim. Buradan da ayrıca bir müjde vermek istiyorum. Memur çalışanlarımızın sosyal denge tazminatlarını önceki aldıkları paranın %100'lük oranında artırıyoruz. Çalışanlarımızın hak ettikleri parayı her zaman vermeye hazırız. Herkesin görevini en iyi şekilde yapmasını istiyorum .Yeter ki çalışanlarımız bu parayı emeğiyle ve çalışma gayreti ile bunu göstersin. Bu arada Recep Özdener'in de İmar müdürlüğüne atandığını duyurmak isterim. Kendisine ve Belediyemize hayırlı olsun. Belediye çalışanlarımızın her yönü ile başkalarına örnek olması gerekir. Personelimizin her haliyle en iyi şekilde belediyemizi temsil etmesini istiyorum. Herkesin zaman zaman bazı sıkıntıları olabilir. Bunlarla alakalı ilk önce birim müdürlerinize ulaşın.  Emin olun ki bütün müdürlerimiz ve ben de olmak üzere bütün sıkıntılarınızı ve mağduriyetlerinizle ilgilenmeye hazırız. Belediye çalışanları olarak biz bir aileyiz. Arkadaşlar hepiniz bir belediye çalışanı olarak şehrimize önce bizim sahip çıkmamız lazım aynı bir zabıta memuru gibi gerek çevreyi kirletenleri  gerekse de yanlış işler yapanları uyarmamız gerekir.  Ben bütün Gümüşhane'nin Belediye Başkanıyım. Herkese gönlümüz açık. Bu tür etkinlikleri birlik ve beraberlik adına devam ettirmek istiyoruz. Önemli olan insanlar üzerinde bir hoş seda bırakmaktır. Buraya geldiğiniz içinde hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim."

Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı Numan Öztürk ise konuşmasında şunları söyledi: "Sayın Başkanım, Başkan yardımcılarım, Birim müdürlerim ve değerli çalışan arkadaşlar, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, Başkanımızada bu güzel konuşmasından dolayı teşekkür ediyorum.İlk defa belediye çalışanlarının ikramiyelerini zamanında ödediği için sayın başkanımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Birlik , beraberlik saygı ve sevgiyle de güzel günler geçireceğimize inanıyorum. Allaha Emanet olun."

Belediye İş Sendikası Trabzon Şube Başkan Yardımcısı İsa Şanlıtürk ise konuşmasında şunları söyledi "Sayın Başkanım, Başkan yardımcılarım, Birim müdürlerim ve değerli çalışma arkadaşlarım sendikamızın düzenlemiş olduğu kahvaltıya hoş geldiniz.Öncelikle başkanımıza teşekkür ediyor ve şunu söylemek istiyorum. Belediyemizde çalışan taşeron işcilerimiz  de mevcut olup, durumlarının iyi olmadığını görüyorum. Onların geçim  sıkıntısı çektiklerini görüyorum.  Bu çalışma arkadaşlarımızla alakalı olarak da bir çalışma yapmanızı ve yardımda bulunmanızı da sizden arz ediyorum. Bu vesileyle buraya gelen herkese teşekkür ediyorum.Ben bu şehrin insanıyım. İnşallah bu şehre en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Bu süreçte de hep birlikteyiz.  Bu şehir hepimizin. Kendi şehrimize hizmet ederek şehrimizi kalkınmasında yardımcı olacağız. Ayrıca buraya katılan bütün arkadaşlarımıza da teşekkür ederim Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin."

Kahvaltı programı sonunda Başkan Çimen, Sendika Başkanları, Belediye yönetici ve çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2014, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER