Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı

Gümüşhane Belediye Meclisi Ocak ayı toplantıları başladı.

Belediye Meclisi’nin Ocak ayı toplantıları başladı
Gümüşhane Belediye Meclisi Ocak ayı toplantıları başladı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında Belediye Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 5 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda ilk olarak Zabıta Müdürlüğünün ücretsiz servis araçları çalıştırılması hakkındaki yönetmelikte değişiklik yapılması teklifi oy birliği ile Kültür, Turizm ve Ulaştırma Komisyonu’na havale edildi. Daha sonra yine Zabıta Müdürlüğü tarafından teklif edilen Zabıta İdari Yaptırım yönetmeliğinde değişiklik yapılması konusu oy birliği ile yapıldı.

Toplantıda daha sonra Denetim, Kültür, Turizm ve Ulaştırma ve Yardım Komisyonluklarına üye seçimi yapıldı. İlk olarak gizli oylama ile yapılan seçimde, Denetim Komisyonu Üyeliğine AK Parti belediye meclis üyeleri İsmet Çakmak, Teyyar Demirel ve Mehmet Ceylan 14, MHP Belediye Meclis üyeleri Abdullah Çimen 12, Vedat Soner Başer ise 11 oy alarak seçildi.

Kültür, Turizm ve Ulaştırma Komisyonuna AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Cengiz Atalay ve Şükriye Karabulut Orhan ile MHP Belediye Meclis Üyesi Bekir Öztürk, Yardım Komisyonu’na ise AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Demir ve Osman Yılmaz ile MHP Belediye Meclis Üyesi Nedim Yalçın oy birliği ile seçildi.
Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2015, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER