Bem-Bir-Sen’in yeni başkanı Derviş Demir oldu

Geçtiğimiz aylarda vefat eden Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen İl Başkanı Harun Şeker’in yerine Memur-Sen Genel Merkezi tarafından Derviş Demir atandı.

Bem-Bir-Sen’in yeni başkanı Derviş Demir oldu

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) İl Temsilcisi olarak atanan Demir, sendika binasında basın açıklaması yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demir, Memur-Sen Eski İl Başkanı Veli Ağaç, Toç-Bir-Sen Başkanı Aziz Uçar, Enerji Bir-Sen Başkanı Tarık Demir, Sağlık-Sen Şube Başkanı Engin Karabulut, Bayındır-Sen Başkanı Aydın Kaya, Eğitim-Bir-Sen Başkanı Habib Tanış ve Belediye çalışanlarının katıldığı programda sözlerine Memur-Sen kurucusu merhum Mehmet Akif İnan’ın “Kim demiş her şeyin bitişi ölüm, Destanlar yayılır mezarımızdan” sözü ile başlayan Demir, “Rahmeti rahmana kavuşan Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen İl Başkanı Harun Şeker Ağabeyim ile yol yürümekten her zaman onur ve gurur duydum. O, kişiliği ve karakteriyle bizlere her zaman örnek olmuştur. Her daim üyelerini iyi günde kötü günde yanlarında olup dertleriyle dertlenen sıkıntılarına ortak olan ağabeyim Harun Şeker’e Allah’tan rahmet dilerim, makamı âli, mekânı cennet olsun inşallah” dedi.

“Bu bir bayrak yarışı değil bayrak değişimidir”

28 Haziran 2022 tarihi itibariyle Gümüşhane Bem-Bir-Sen İl Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edildiğini kaydeden Demir, “Bu önemli vazifeyi şahsıma layık gören başta genel başkanımız Sayın Levent Uslu’ya, sendika genel merkez yönetimimize, desteğini ve varlığını her zaman yanında hissettiğim Gümüşhane Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’e şükranlarımı sunarım. Öncelikle tarafıma tevdi edilen görevi yönetimimle birlikte Memur-Sen’imizi kıymetli Şube/ İl Başkanlarımız ve idarecilerimizle birlikte başta aziz milletimizi menfaatleri olmak üzere tüm memurlarımızı üyelerimizin haklarının iyileştirilmesi noktasında tüm çabamızı, gayretimizi ortaya koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bu bir bayrak yarışı değil bayrak değişimidir. Devraldığım bu bayrağı yönetimimle birlikte daha ileriye taşıma noktasında elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Rabbim birliğimizi beraberliğimiz daim kılsın. Rabbim hayırlı işler yapmamızı nasip eylesin inşallah. Şuan burada bulunan, bizleri yalnız bırakmayan herkese en kalbi duygularımla teşekkür ederim” diye konuştu.

Demir’in başkanlığındaki Bem-Bir-Sen il yönetiminde Hüseyin Çelik İl Sekreteri, Erdoğan Tanış İl Teşkilat Başkanı, Bünyamin Gülseven İl Mali İşler Başkanı, Suat Uçak Basın ve Halkla İlişkiler Başkanı olarak görev yapacak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER