Beşir Derneği’nin yeni temsilcisi Çakıcı oldu

Beşir Derneği Gümüşhane temsilciliği görevine Zekeriya Çakıcı getirildi.

Beşir Derneği’nin yeni temsilcisi Çakıcı oldu

Beşir Derneği Gümüşhane temsilciliği görevine Zekeriya Çakıcı getirildi.

Türkiye genelinde 252 temsilcilik aracılığıyla dünyanın 55 ülkesindeki mazlumlara yardım elini uzatan Beşir Derneği yeni yapılanma kapsamında Gümüşhane İl Temsilciliği’ne Zekeriya Çakıcı’yı getirdi.

Pazartesi günü itibari ile yeni görevine başlayan Çakıcı, yaptığı açıklamada, “Derneğimizin Gümüşhane’de ki yeni yapılanması içerisinde bizleri bazı arkadaşlarımız teklif etmiş. Genel merkezimizin de uygun görmesi ile birlikte iki gün önce göreve başladım. Bu görevi yapmamıza vesile olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Beşir Derneği’nin Türkiye genelinde 242 temsilciliği bulunduğunu söyleyen Çakıcı, “55 ülkede, insana hizmeti kendine vazife bilen yardımsever ordumuz ile hizmet veren ve aynı zamanda Türkiye’nin en yaygın iletişim ağına sahip olan sosyal yardımlaşma derneğinin birer gönüllüsüyüz. Maddi ve manevi anlamda hiç bir ayrım yapmaksızın hiç bir karşılık beklemeden hizmeti kendine ilke edinmiş bir dernek yapımız var. Misyonu gereği derneğimiz profesyonel, gönüllü ve etkin kadrosuyla, ülkemizde ve dünyada ihtiyaç duyulduğu anda üzerine düşen vazifeyi fazlasıyla yapmaya hazır bulunmaktadır” ifadelerini kullandı.

Çakıcı, “Yeter ki siz hayır yapmak isteyin. Biz yapmak istediğiniz hayırlara vesile olmaya da talibiz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER