Beyaz’dan Gümüşhane Kadın Kollarına ziyaret

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Gümüşhane İl Kadın Kolları teşkilatını ziyaret etti.

Beyaz’dan Gümüşhane Kadın Kollarına ziyaret
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı ve Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz, Gümüşhane İl Kadın Kolları teşkilatını ziyaret etti.

Beraberinde MKYK Üyesi Hatice Atan’la birlikte parti binasında İl ve İlçe Kadın Kolları teşkilatlarıyla bir araya gelen Beyaz, öncelikle yerel seçimlerde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde alınan başarılı sonuçlarla Türkiye derecesi yapan Kadın Kolları teşkilatına teşekkür etti.

Yeni Türkiye yolunda 2015 seçimlerinin öneminden bahseden Beyaz, Kadın Kollarının aynı başarıyı 2015 seçimlerinde de göstereceğine inandığını ifade etti.

Çözüm süreci ile ilgili bir değerlendirmede de bulunan Beyaz, çözüm sürecinin önemini “ Yolları altınla da kaplasak, çözüm süreci tamamlanmazsa bir önemi yok’ ifadeleriyle vurgulayarak, doğuya AK Partiyle beraber çok büyük hizmetler yapıldığını ancak çözüm süreci başarıya ulaşmazsa bunların hiçbir kıymeti olmadığını belirtti.

Bu sebeple de çözüm sürecine sahip çıkılması gerektiğini, en çok da kadınların sahip çıkması gerektiğini kaydeden Beyaz, kadınların elini ve yüreğini ortaya koyduğu her meseleyi başarıyla çözdüğünü belirterek, “Çözüm sürecini de kadınlarımızla beraber kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

Teşkilat toplantısının ardından beraberindeki teşkilat mensuplarıyla beraber Belediye Başkanı Ercan Çimen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Beyaz, burada da güncel konular ve çözüm süreci ile ilgili açıklamalarda bulunduktan sonra Kadın Kolları teşkilatının düzenlediği yemeğin ardından Trabzon’a hareket etti.

Ziyaretle ilgili bir değerlendirme yapan İl Kadın Kolları Başkanı Şükriye Karabulut Orhan, Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Diyarbakır Milletvekili Mine Lök Beyaz ve MKYK Üyesi Hatice Atan’a anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşkilatı adına teşekkür etti. 

Orhan, “Partimizin ülkemizin birlik ve beraberliğini güçlendirmek için ortaya koyduğu çözüm süreci projesinin başarıya ulaşabilmesi için devletin Anayasal Kurumlarıyla yapmış olduğu çalışmaların dışında Sivil Toplum Örgütleri ve milletimizin 7’den 70’e tüm fertleriyle birlikte çözüm sürecine sahip çıkması gerekmektedir.” dedi.

Milletvekili Mine Lök Beyaz tarafından Diyarbakır’a davet edildiklerini belirten Orhan, Gümüşhane İl Kadın Kolları teşkilatı olarak en kısa zamanda Diyarbakır’ı da içine alacak şekilde bir program yapacaklarını sözlerine ekledi.
Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 17:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER