Bir hayal daha gerçek oldu

Gümüşhaneli SMA hastası Ömer Asaf Kara bebeğin kampanyasında gerekli olan tutarda yüzde 100 seviyesine ulaşıldı ve tedavi yolu açıldı.

Bir hayal daha gerçek oldu

Bir diğer Gümüşhaneli SMA hastası Yunus Emre Kaçan bebeğin kampanyasının tamamlanmasının ardından Şiranlı Ömer Asaf Kara bebek için aylardır sürdürülen kampanya mutlu sonla tamamlandı.

Bugün itibariyle Valilik onaylı hesaplarda Ömer Asaf'ın tedavisi için ihtiyacı olan para hayırseverlerin destekleriyle toplandı ve kampanya tamamlandı.

Kısa süre içerisinde Dubai'ye giderek ölümcül kas hastalığı olarak da bilinen ve nadir görülen Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 hastalığının "Zolgensma” adı verilen gen terapisine başlanacak Ömer Asaf bebeğin kampanyasının ardından bir diğer Gümüşhaneli SMA hastası Çınar Topuz bebek için de mutlu sona ulaşılması  hedefleniyor.

Ömer Asaf bebeğin kampanyası için açılan sosyal medya hesaplarında müjdeli haber duyurulurken, canlı yayında “Yaklaşık 2 milyon dolarlık ilaç masrafı için bugüne kadar emeği geçen ve 1 kuruş dahi bağışlayan herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullanıldı.

En başından beri kampanyaya destek olan ve öncülük eden isimlerden birisi olan ŞİDEF Genel Başkanı Serkan Kaya da haberi duyurarak, “Şükürler olsun. Sizlerin dua ve destek  Ömer Asaf bebeğimizin kampanyası bitti. İnşallah en kısa sürede Ömer Asaf Dubai tedavisi için yolcusu olacak. Kampanyamıza destek veren herkese sonsuz teşekkür ederiz.. Allah herkesten razı olsun” dedi.

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER