‘Bir olalım diri olalım’

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Avukat Akın Demir, Türkiye’nin birliğine, bütünlüğüne kasteden canilerin yine sahneye çıktığını söyledi.

‘Bir olalım diri olalım’
Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Avukat Akın Demir, Türkiye’nin birliğine, bütünlüğüne kasteden canilerin yine sahneye çıktığını söyledi.

Emellerine ulaşmak için her yolu meşru gören bu alçakları nefretle kınadıklarını belirten Demir, son olarak Ankara’da yaşanan patlamayı örnek vererek, “Başta ölen vatandaşlarımız olmak üzere milletimizin başı sağ olsun. Rabbim ölenlerin yakınlarına sabırlar; yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar naip eylesin” dedi.

Türk devletinin büyük bir devlet, milletin de büyük bir millet olduğunu vurgulayan Demir, “Böyle ayak oyunları ile terör saldırıları ile boyun eğdiremezler. Bizler böyle saldırılar yapıldıkça daha da birbirimizle kenetleşerek bu alçaklara en sert mesajı vermeliyiz. Bu tarz alçak saldırılardan öncelikle hedeflenen milli birliğimizi bozmak ve millet arasına tefrika sokmaktır” diyerek Mehmet Akif Ersoy’un şu dizelerini sıraladı: “Girmeden tefrika bir millete düşmen giremez. Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez”

Peygamber efendimizin ‘Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır’ hadisine de vurgu yapan Demir, bu saldırının tek amacının 1 Kasım seçimleri öncesinde millet arasına bozgunculuk sokmak olduğunu belirterek, “Hangi siyasi anlayış içerisinde olursak olalım unutmayalım ki hepimiz bu geminin içindeyiz. Bu devletin vatandaşı, bu ülkenin milletiyiz. Bizim için bu toprakların doğusuda aynı batısı da. Bizim için bu ülkenin solcusuda sağcısı da Türk’ü de Kürdü’de bu milletin evlatlarıdır.  Siyasi partiler, gruplar bu ülkenin mozaiğidir. Kültürüdür, rengidir. Bizim için hiçbir zaman ülkemizin dirliği, birliği, istikabali siyasi menfaatlerimizin önüne geçemez. Gelin canlar bir olalım diri olalım bu hainlere en sert dersi verelim” dedi.
Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2015, 21:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER