Birleşen Altın Köyler kahvaltıda buluştu

Birleşen Altın Köyler Derneği (BAKDER) Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi.

Birleşen Altın Köyler kahvaltıda buluştu
Birleşen Altın Köyler Derneği (BAKDER) Başkanlığı tarafından birlik ve beraberlik kahvaltısı düzenlendi.

Teras Restaurantta gerçekleştirilen programa Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akcay, İl Genel Meclisi üyesi Zülfikar Bal, Muhtarlar Derneği Başkanı Gürbüz Demir ve 280 kişilik davetli dernek üyesi katıldı.

Programda konuşan Dernek Başkanı Engin Çelik, mevcut dernek binasının küçük olması nedeniyle programlarını dernek dışında yaptıklarını belirterek, 1 ay içerisinde daha büyük bir yer bulduklarını ve derneği oraya taşıyacaklarını söyledi.

Gümüşhane’ye, vatandaşlara ve köylere yapılacak olan kültürel, sosyal, birlik ve beraberliği sağlamak için yola çıktıklarını belirten Çelik, “Biz köylerimize, şehrimize hizmetkar olmak için çıktık. Ve inşallah köylerimize, milletimize, ümmetimize, mazlumlara hizmetkar olmaya hep birlikte devam edeceğiz. Rabbim bizleri utandırmasın. Bizler, bu kadroyla güzel projelerle yardımcı olacağımızın sözünü veriyorum. Bugun kü program, buradaki kitle bunu ifade ediyor. Yükümüz ağır, sorumluluğumuz büyük. Bize inanan büyük bir kitle, büyük bir kadro var. Rabbim bizleri bu yolda mahcup etmesin. Ben bu kahvaltı programını onurlandıran siz değerli protokole, yönetimime, muhtarlarıma arkadaşlarıma tekrar tekrar teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 19:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER