Bostancı Bayrağı Devraldı

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede 27 yıllık başkan Şerafettin Alemdar’ı devirerek yeni Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanı olan Leyla Bostancı, yapılan törenle görevini devraldı.

Bostancı Bayrağı Devraldı
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongrede 27 yıllık başkan Şerafettin Alemdar’ı devirerek yeni Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanı olan Leyla Bostancı, yapılan törenle görevini devraldı.

Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Zor, Zeynep Köse, Merdin Pehlivan, İbrahim Çalık, Murat Turban ve Abdul Kadir Kiraz’ın da hazır bulunduğu devir-teslim töreninde Bostancı, hizmetlerinden dolayı eski Başkan Şerafettin Alemdar’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Törende, eksiksiz, borçsuz hatta kasasında parayla bir oda teslim etmenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirten Şerafettin Alemdar, “Gümüşhane’de bizim odanın eşini bulamazsınız. Hiçbir eksiğimiz yok, borcumuz yok hatta kasamızda paramız var. 27 yıl alnımın akıyla yürüttüğüm görevimi genç arkadaşlarımıza devrediyorum. Ben bu odanın aynı zamanda bir üyesiyim. Dolayısıyla bağım kopmayacak.  Arkadaşlarımız tecrübelerimizden yararlanmak arzu ederlerse devamlı yanlarında olacağımızı bilmelerini isterim. Tekrar hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yüklendikleri sorumluluğun farkında olduklarını belirten yeni Başkan Leyla Bostancı ise yaptığı açıklamada, “Öncelikle yaptığı hizmetlerden ve bize teslim ettiği sorunsuz odadan dolayı Sayın Başkanımız Şerafettin Alemdar Bey’e şahsım ve yönetim Kurulum adına teşekkür ediyorum. Aldığımız sorumluluğun bilincindeyiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Sayın Başkanın bugüne kadar başarıyla taşıdığı bayrağı biz daha yukarılara taşımak adına var gücümüzle çalışacağız. Üyelerimizin sıkıntılarını biliyoruz. Şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla bu sorunları en asgariye indirmek adına üyelerimizle koordineli olarak mücadele edeceğiz. Biz sadece yönetim kurulumuzla değil, üyelerimizin tamamından oluşan geniş bir ekibiz. Yapacağımız ekip çalışmalarıyla hem sorunlarımızı aşacağız, hem de odamızı, Gümüşhane’nin fark yaratan STK’larının en önünde yürüyen konuma getireceğiz. Yarın sabahtan itibaren başlayacağımız çalışmalarımızın, üyelerimize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Törende ayrıca Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Yönetim Kurulu’nda görev dağılımının yapıldığı ve Başkanvekilliğine Ömer Zor’un getirildiği belirtildi.

Haberin Kaynağı: Kuşakkaya Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2014, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER