Ara
Gümüşhane
Kapalı
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8044 %0.17
50,1756 %-0.07
5.972,23 % 0,28

Bu mesaja aldanmayın

Konya’da bulunan bir firma Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in adını kullanarak binlerce vatandaşa SMS attı.

330
Gösterim
1 Dakika
Okunma Süresi

Konya’da bulunan bir firma Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in adını kullanarak binlerce vatandaşa SMS attı.

Hafta başından beri hem Gümüşhane merkezinde hem de il dışındaki Gümüşhaneli vatandaşlara giden kısa mesajlarda Konya merkezi "FinansEvim" firmasının ev ve araç kampanyası hakkında bilgi verildi.

Toplu SMS gönderim firmasından kaynaklanan hata olabileceği düşünülen mesajın vatandaşların telefonuna gelmesinin ardından Belediye Başkanı Ercan Çimen de sosyal medya mesajında duruma açıklık getirdi.

Başkan Çimen şunları söyledi: "Sevgili hemşehrilerim. Şahsımın ismi kullanılarak cep telefonlarına gönderilen bir mesajla FinansEvim adı altında bir kampanya düzenlendiği iddia edilmektedir. Söz konusu kampanya ile ilgili bir bağlantımız bulunmamakla birlikte itibar etmemenizi saygıyla bildiririm"
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *