‘Bu millet hocaya çok şey borçludur’

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Av.Akın Demir, tarihin eline verdiği mührü davası uğruna kullanan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 6.yılı nedeni ile bugün Kemaliye Camiinde Mevlid Programı düzenleneceğini söyledi.

‘Bu millet hocaya çok şey borçludur’

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Av.Akın Demir, tarihin eline verdiği mührü davası uğruna kullanan Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının 6.yılı nedeni ile bugün Kemaliye Camiinde Mevlid Programı düzenleneceğini söyledi.

Yaptığı açıklamada Erbakan’ın inancının şahlanışını yaşamak için mücadele veren, fikir ve beyanları ile tarihe hoş sedalar bırakan, birbirine kin ve husumet besleyenleri vatan için bir araya getirip Kıbrıs’ı feth eden, İmam Hatip Okullarını sisteme kazandıran, Türkiye’yi gergef gergef ağır sanayi tesisleri ile işleyen lider olduğunu kaydeden Demir, “Vefatı ile göstermiştir ki aslında bu milletin tamamı askerinden, bürokratına, şehirlisinden, köylüsüne kadar her kesim kendinde Erbakan Hocandan bir şeyler bulmuş ve Hocayı sevmiştir. İngiliz siyaseti ve ırkçı Siyonizm Osmanlı’nın bakiyesi Türkiye’nin Güçlü bir Türkiye olması yolunda azimle ve kararlılıkla yürüyen Erbakan Hocayı millet nezdinde küçük düşürmek için, hedeflerine ulaşabilmesinin önüne geçebilmek için başta medya olmak üzere çeşitli araçları kullanmış ve Hocanın anlaşılması yönünde milletin önüne engeller çıkarmışlardır” dedi.

“İnanç tekeden süt çıkarır” şuuru ile davası yolunda mücadelesini sürdüren Erbakan’ın tüm engellemelere rağmen T.C. Hükümetinin 54. Başbakanı olduğunu dile getiren Demir, “Hocanın Hükümet kurmasını Avrupa Osmanlının Uyanışı olarak manşetlere taşımış ve uyanışın başta Türkiye olmak üzere yarı sömürü rejimlerinde ki çıkarlarının biteceği saiki ile bu hükümeti düşürmek için ellerlinden gelen her şeyi yapmışlardır. T.C.Hükümetleri sırasında ilke defa denk bütçe yapan, Türkiye tarihinde ilk defa sendikaların talepleri üzerinde memura, işçiye zam yapan, emekliyi bir değer görüp hayata bağlayan, yatırımlar ile milletin yüzünü güldüren, D8 ile mazlumlara ve mustazaflara umut ışığı olan Erbakan’dır. Kitabın emrettiği şekli ile inanmaktan ve bu millete hizmet etmekten başka derdi olmayan Erbakan maalesef 28 Şubat tezgahları ile iktidardan uzaklaştırılmış ve milletin bekası üç beş çapulcu tarafından yağmalanmıştır. İşte böyle bir Şubat günü yatmış olduğu hastanede herkesin her şeyi bir kenara bırakacağı bir anda o hastalığının en şiddetli anında bile teşkilat toplantılarını hasta yatağında devam ettirmiş ve inancını yaşayarak her zaman haykırdığı şekli ile takatinizin sonuna kadar cihat edin şuuru ile takatinin sonuna vazifesini sürdürmüştür. Allah rahmet eylesin. Bu millet hocaya çok şey borçludur. Dua ve niyaz bunların en başta geleni olup; ellerimizi duaya kaldırmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER