Bu program annelere özeldi

Gümüşhane Aileyi, Yetimleri, Kadınları, Engellileri ve Yaşlıları Destekleme Derneği (Ay-Kadın) ve Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği (EVSAD) ortaklığında hem engelliler haftası hem de anneler günü nedeniyle kadınlara yönelik program düzenledi.

Bu program annelere özeldi
HABERİN GALERİSİ
Bu program annelere özel

Bu program annelere özel

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programda günün anlam ve önemine dair konuşmaların ardından davetlilere anne temalı sokak röportajı izlettirildi, “Annelerin zayıf noktaları” adlı skeç sahnelendikten sonra semazen gösterisi ve ilahi grubunun dinletisi gerçekleştirildi.

En sonunda hediye çekilişi yapılan programı bu haftanın hem engelliler hem de anneler günü olması nedeniyle annelerin yanında olmak için yaptıklarını ifade eden dernek başkanı derneklerin başkanı Dilek Tokmak, “Bütün anneler cefakardır ama Gümüşhane güzelleri bir başka. Kürtünden, Şiran’a, Köse’den Kelkit'e Torul’dan Merkeze her köşesini karış karış gezdiğim memleketimin analarının çabalarına şahidim.  Biz bu yüzden asla özümüzü unutmadan ve unutturmadan hizmetlerimize devam edeceğiz. Her zaman annelerimizin, yaşlılarımızın, engelli ve kadınlarımızın yanında olacak. Varlığımız, birliğimiz daim olsun. Rabbim ayağınıza taş gözünüze yaş değdirmesin. Rabbim bizi bizden başkasına muhtaç etmesin” dedi.

Tokmak programın hazırlanmasında büyük katkısı olan Mümin Çakıcı’ya, Sağlık-Sen Başkanı Engin Karabulut’a, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan’a, Türkiye Evde Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği kurucu başkanı Dr. Orhan Koç’a her zaman yanında olan eşi Şevket Tokmak ve ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER