Çakıcı Güven Tazeledi

Gümüşhane Torullular Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Tanıtım ve Kültür Derneği 11.olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen kongrede Mümin Çakıcı yeniden başkanlığa seçildi.

Çakıcı Güven Tazeledi

Gümüşhane Torullular Sosyal Yardımlaşma, Dayanışma, Tanıtım ve Kültür Derneği 11.olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek listeyle gidilen kongrede Mümin Çakıcı yeniden başkanlığa seçildi.

Atatürk Caddesi Dilaver Cebeci Sokakta bulunan dernek lokalinde gerçekleştirilen kongreye Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, AK Parti Torul İlçe Başkanı Osman Karabulut, Sağlık-Sen Şube Başkanı Yunus Yılmaz, Torul Devlet Hastanesi Müdürü Nurettin Araz, yöneticiler ve dernek üyeleri katıldı.

1998 yılında kurulan derneğin kongresinde divan başkanlığını Resul Demirci, divan üyeliklerini ise Bekir Bayram ve İrfan Aydın gerçekleştirdi.

Yönetim ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve ibrasının ardından seçimlere geçildi. Tek listeyle gidilen seçimde yönetim kurulu asil üyeliklerine Mümin Çakıcı, Mustafa Aslan, Yunus Yılmaz, Erhan Bölükbaş, Halil İbrahim Yavuz, Halis Temur, Aydın Şahiner, Kemal Emiroğlu,Ayşegül Parlak, Yılmaz Ünlü  ve İsmail Maz seçildi.

Kongrenin ardından Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan Çakıcı; “11’nci kongremizin Gümüşhane’mize ve Torul’umuza hayırlar getirmesini diliyorum. Birlik beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum. Gümüşhane ve Torul “Et Ve Tırnak gibidir” Bugüne kadar bu derneğin buralara gelmesini sağlayan kurucu başkanımız ve tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi Gümüşhane’de tek ilçe derneğiyiz. Bu dernek hem Gümüşhane’nin hem Torul’umuzun gözü kulağı, nefes alma yeridir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de yeni aktivitelerimiz olacak. Yeni programlara yapacağız. Birlik ve beraberliğimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki dönemde de devam ettireceğiz “dedi.

Kongrenin ardından Dernek lokalinde iftar programı gerçekleştirildi. Kongre geleneksel hale gelen hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
 

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2018, 02:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER