Cenaze Pazartesi günü

İstanbul’da Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İstanbul İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Canlı, Pazartesi günü memleketi Gümüşhane’de toprağa verilecek. Canlı için Pazar günü İSTAÇ A.Ş’de resmi tören yapılacak.

Cenaze Pazartesi günü

İstanbul’da Covid-19 nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İstanbul İSTAÇ A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Canlı, Pazartesi günü memleketi Gümüşhane’de toprağa verilecek. Canlı için Pazar günü İSTAÇ A.Ş’de resmi tören yapılacak.

Bir süredir yeni tip koronavirüs hastalığı (Covid-19) nedeniyle İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesinde yoğun bakım servisinde tedavi gören ve bugün akşam saatlerinde hayatını kaybeden Canlı, başta Gümüşhane olmak üzere tüm Türkiye’yi yasa boğdu.

Canlı’nın vefatının duyulmasının ardından sosyal medya platformlarından başta ülkenin siyaset ve önde gelen bürokratlarıyla birlikte binlerce kişi taziye mesajı yayımlarken, vefatı Twitter’de gündem olan Canlı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanlığı da sosyal medya hesaplarından başsağlığı mesajı paylaştı.

Gümüşhane’de 3 dönem üst üste Belediye Başkanlığı ve 25.dönem Milletvekilliği yapan Mustafa Canlı için Pazar günü İstanbul’da resmi tören düzenlenecek.

58 yaşında evli ve 3 çocuk babası Canlı’nın cenazesi İstanbul’daki törenin ardından memleketi Gümüşhane’ye getirilecek. 

Canlı için pazartesi günü saat 14.00’da Kemaliye Camiinde cenaze namazı kılınacak ve ardından Emirler Mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ferda Yìldirm
Ferda Yìldirm - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanį cennet olsun, sevenlerinin başı sağolsun.

osman han
osman han - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin. Bir Çorumlu olarak Çoruma büyük hizmetlerde bulunan, çalışkan dürüst ve efendiliğiyle örnek bir insan olan Mustafa Canlı'ya Allah'ın cennet kapılarını açmasını niyaz ediyorum.

Ekrem Eylenoğlu
Ekrem Eylenoğlu - 4 yıl Önce

GÜMÜŞHANENİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN MÜTEVAZİ VE ŞAHSIMDA EN DEĞERLİ BELEDİYE BAŞKANI SAYIN MUSTAFA CANLI, ALLAH SANA RAHMETİYLE,CENNETİYLE VE CEMALİYLE MUAMELE ETSİN, MEKANIN CENNET OLSUN. PEYGAMBER EFENDİMİZ KOMŞUN OLSUN. AİLENE ALLAH'TAN SABRI CELİL NİYAZ EDİYORUM. BİR ANKARALI OLARAK SENİ TANIMAKTAN VE TANIŞMIŞ OLMAKTAN GURURLUYUM. GÜZEL İNSAN GÜMÜŞHANE'DE UNUTULMAYACAK GÖNÜL ADAMLARINDAN SIN....

Burak kaan
Burak kaan - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin , gümüşhane çınarlarından bir kişi daha gitti

Alaattin Bostan
Alaattin Bostan - 4 yıl Önce

Beklenmeyen Ölümünle yıktın bizi Gümüşhanemizin değeri kıymetlisi,yüregi gönlü güzel insanı. Başkanı.Türkiyenin ,Gümüşanenin ailesinin başı sağolsun.Mekanın cennet olsun.

Mustafa Dülger
Mustafa Dülger - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanį cennet olsun, sevenlerinin başı sağolsun

İBRAHİM Şahin
İBRAHİM Şahin - 4 yıl Önce

Değerli başkanımız Mustafa Canlıya Allah tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim.

Aziz Akçay
Aziz Akçay - 4 yıl Önce

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, tüm sevenlerine, dostlarına baş sağlığı diliyorum.gözler seni arayacak,diller seni anacak başkanım.


SIRADAKİ HABER