Çiçek Pansiyondan müzik eğlence programı

Gümüşhane’de pansiyon anlayışına farklı bir konsept getiren Çiçek Pansiyon, üniversite öğrencilerine yönelik eğlence programı düzenledi.

Çiçek Pansiyondan müzik eğlence programı

Gümüşhane’de pansiyon anlayışına farklı bir konsept getiren Çiçek Pansiyon, üniversite öğrencilerine yönelik eğlence programı düzenledi.

Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen programda Çiçek Pansiyonda kalan ve Gümüşhane Üniversitesi’nde okuyan yaklaşık 350 kız öğrenci, yöresel ve popüler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Programın açılışında konuşan Çiçek Pansiyon Kurucu Müdürü Mesut Çiçek, amaçlarının Gümüşhane’ye yeni gelen öğrencilerin kentle kaynaşmasını ve üniversite ile kurdukları bağı kuvvetlendirmek olduğunu söyledi.

Her yıl Çiçek Pansiyonlarda kalan öğrencilere yönelik farklı etkinlikler düzenlediklerini ifade eden Çiçek, “Çiçek Pansiyon olarak Gümüşhane’de pansiyon anlayışına farklı bir bakış açısı getirdik. Her yıl çeşitli etkinliklerle öğrencilerimize moral aşılıyoruz. Bugün de Gümüşhane Üniversitesi’nde okuyan 350 kız öğrencimize yönelik müzik eğlence programı düzenledik. Bu tür etkinliklerimizi her yıl geleneksel olarak devam ettireceğiz” dedi.

Gümüşhane Üniversitesi’nin 2008 yılında kurulduğunu belirten Çiçek, “Gümüşhane Üniversitesi çok hızlı büyüdü ve gelişti. İlimiz bu gelişime uyum sağlayamadı. Kurulduğu dönemde 2 bin 500 olan öğrenci sayısı çok kısa bir zamanda 10 binleri aştı. Buda çok büyük sorunları ortaya çıkardı.  Ev kiralarında büyük artışlar oldu. Geldiğimiz bugünde yapılan özel pansiyonlar ve özel yurtlar büyük sıkıntıyı ortadan kaldırdı. Bizde büyük bir görev üstlenerek yaşanan bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için Çiçek Pansiyonu kurduk” diye konuştu. 


Çiçek Pansiyonda kalan öğrencilere servis, internet gibi çok sayıda hizmetler verildiğini hatırlatan Çiçek, şunları söyledi: “Öğrencilerimizi şehrimizde en iyi şekilde ağırlamak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Her yıl farkı hizmetlerimizi öğrencilerle buluşturuyoruz. Bu yılda Çiçek Pansiyonda kalan bütün öğrencilerimize “Çiçek Kart” dağıtacağız. Öğrencilerimiz bu kartlarla beraber birçok alış veriş noktasında indirimlerden faydalanacak. Bu indirimler yüzde 20, yüzde 30 ve yüzde 40’ları bulacak. Şuan esnaflarla görüşmelerimiz devam ediyor. Çalışmalarımızı yüzde 90 oranında tamamladık. İnşallah en kısa zamanda hayata geçireceğiz.” 

Öğrencilere 2019-2020 eğitim-öğretim yılında başarılar dileyen Çiçek, “Ben inanıyorum ki çiçek Kızlar üniversitenin en başarılı kızları olacak. Bulundukları bölümlerin en başarılı öğrencileri olacak.  Gösterecekleri başarıyla hem ailelerini hem de bizleri mutlu edecekler” ifadelerini kullandı.  

Yaklaşık 3 saat süren Grup Anima konserin ardından Çiçek Pansiyonun en eski öğrencisi Gizem Höke ve en yeni öğrencisi Tuğba Baş’a plaketleri takdim edildi.  

Program Gümüşhane Üniversitesine yeni gelen öğrencilerin “Hoş Geldin” pastasını kesilmesiyle sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER