Çiğ Köfteci Ömer Usta'dan İkinci Şube

Gümüşhane’de 2010 yılından beri hizmet veren “Çiğ Köfteci Ömer Usta” ikinci şubesini açtı.

Çiğ Köfteci Ömer Usta'dan İkinci Şube
Gümüşhane’de 2010 yılından beri hizmet veren “Çiğ Köfteci Ömer Usta” ikinci şubesini açtı.

Atatürk Caddesi üzerinde Mesut Devran ve Mahmut Uçan’ın ikinci şubesinin açtığı Çiğ Köfte salonunun açılışına Vali Yusuf Mayda, Emniyet Müdürü Ahmet Can, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay, siyasi parti temsilciler ve davetliler katıldı.

Salonun açılışında konuşan iş yeri sahibi Devran, kaliteli hizmet verdiklerini ifade ederek, “İkinci şubemizi burada açmayı uygun gördük ve bu girimimizi tamamladık. İlkiz ve ilkeliyiz. Kaliteli hizmet etmeye devam edeceğiz. Artık bu caddede de halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Vali Mayda da, çiğ köftenin geleneksel tat olduğunu kaydederek, “Genç girişimci arkadaşlarımızı yapmış oldukları bu teşebbüsten dolayı öncelikle tebrik ediyorum. Aslında çiğ köfte artık geleneksel tattır. Bizim bölgemizde çok tanılır ama Gümüşhane’de de yavaş yavaş bu kültür yerleşmeye başladı. Artık teknolojik gelişmeler ve ulaşımın hızlanması nedeniyle, ülkenin herhangi bir tarafındaki bir tadı, başka bir tarafa da taşıyabiliyoruz. Üniversite gençliğimize de yeni ürünleri ve yeni tatları takdim etmemiz gerekiyor. Bu sektör insan sağlığı ile direk ilgili olması nedeniyle hijyene ve sağlık kurallarına uyulması gerekiyor” dedi.

TSO Başkanı Akçay ise, “Bizim millet olarak esas ihtiyacımız olan girişimci ruhlu insanlardır. Bunu da Gümüşhane’de son zamanlarda yeteri kadar görüyoruz ve bunun mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Girişimci olmak, işyeri açmaya niyet etmek ve vergi mükellefi olmak yürek isteyen bir iştir. Arkadaşları kutluyor, hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından Çiğ Köfteci Ömer Usta’nın açılışı Vali Mayda ve beraberindekiler tarafından yapıldı.
Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2013, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER