Çimen'den Öğrencilere Hamsi Dopingi

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, final sınavları devam eden Gümüşhane Üniversitesi öğrencileri ile “Hamsi Dopingi” adlı programda bir araya geldi.

Çimen'den Öğrencilere Hamsi Dopingi
AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, final sınavları devam eden Gümüşhane Üniversitesi öğrencileri ile “Hamsi Dopingi” adlı programda bir araya geldi.

Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan Köprü Cafe’de düzenlenen ve öğrencilere final sınavları haftasında moral kaynağı olması amaçlanan etkinliğe üniversite personeli ve öğrenciler yoğun ilgi gösterirken, programa AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın ve parti teşkilatı da katıldı.

Öğle saatlerinde başlayan ve akşama kadar süren etkinlikte Belediye Başkan Adayı Çimen, kendi elleriyle öğrencilere ekmek arası hamsi ikram etti. Zaman zaman da yemeğini yiyen öğrenci gruplarının arasına karışan Çimen, horon oynayarak öğrencilerin sınav stresini üzerlerinden atması için elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı.

Final haftasında öğrencileri yalnız bırakmayan ve gün boyu öğrencilerle yakından ilgilenen Çimen, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Üniversitesi öğrencimizin her zaman yanında olduğumuz gibi bugünde elimizden geldiğince sınav streslerini üzerlerinden atmaları adına gerekeni yapmaya çalıştık. Birlikte hamsi yedik ve sonrasında horon oynadık. Eğlenceli ve dolu dolu bir gün geçirdiğimize inanıyoruz.”

“GÖZÜNÜZ ARKADA KALMASIN”

Final sınavlarının önümüzdeki haftada devam edeceğini kaydeden Çimen, “Arkadaşlarımıza sınavlarında başarılar diliyoruz. Sınav sonrası dönem tatilinde evlerine gidecek olan öğrencilerimizin ailelerine de selamlarımızı iletiyoruz. Ailelerimizin gözleri arkada kalmasın. Bizler evlatlarına evlatlarımız gibi bakmaya çalışıyor ve elimizden gelen desteği göstermeye çalışıyoruz.” dedi.

Düzenlenen etkinlikten memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler ise Başkan Adayı Çimen’e teşekkür ederek sınav haftasında böyle bir programın kendilerini motive ettiğini söyledi.

Haberin Kaynağı: Ahmet Öksüz

Güncelleme Tarihi: 20 Ocak 2014, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER