Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gümüşhaneli hemşerilerime vefa borçluyum

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk andan itibaren milletin iradesine ve demokrasiye sahip çıkan tüm Gümüşhanelilere canı gönülden vefa borçlu olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gümüşhaneli hemşerilerime vefa borçluyum
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ilk andan itibaren milletin iradesine ve demokrasiye sahip çıkan tüm Gümüşhanelilere canı gönülden vefa borçlu olduğunu söyledi.

GTSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Akçay, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) bünyesindeki oda ve borsa başkanlarının katılımıyla yapılan istişare toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilk geceden beri emri ile meydanlara çıkarak demokrasi nöbetine başladıklarını ve son güne kadar da nöbetlere devam edeceklerini kaydeden Akçay, “Sevgili Cumhurbaşkanım, Milletin İradesi ile seçilmiş olan Cumhurbaşkanımıza yani sizlere ve demokrasimize sonuna kadar sahip çıkacağız. Daima yanınızda olacak ve bizlere göstermiş olduğunuz yolda birlikte yürümek için her daim hazır bulunacağız. Ülkemiz ve demokrasimiz için millet iradesi için millet iradesinin gücü ile ülkesi için hayatı pahasına çalışmaktan korkmayan ve her türlü fedakarlıktan çekinmeyen sizlere destek vermek için gerekirse ülkemiz bu vatan hainlerinden temizlenene kadar her gece nöbet tutmaya hazırız. Tüm Gümüşhane iş dünyası ve Gümüşhaneliler olarak bunları size açıkça belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

Görüşemeden duyduğu memnuniyeti ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise 15 Temmuz gecesi gözünü kırpmayarak vatanı ve millet iradesi için kendini tankların önüne atarak darbecilere geçit vermeyen ve meydanlara dökülerek ilk andan itibaren milletin iradesine ve demokrasiye sahip çıkan tüm Gümüşhanelilere canı gönülden vefa borçlu olduğunu belirtti.

Kahraman Gümüşhanelileri bu ülkenin asla unutmayacağını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siz değerli hemşerilerimin bu vakur duruşu karşısında hiçbir bölücü gücün hain planlarında başarılı olamayacaktır” dedi.

GTSO’DAN CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİ ÖNÜNDEKİ DEMOKRASİ NÖBETİNE ANLAMLI DESTEK

Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO) tarafından hazırlatılan pankartlar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önüne asıldı.

GTSO olarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde dahi nöbete hazır olduklarını belirten GTSO Başkanı İsmail Akçay, millet iradesi ile seçilen Cumhurbaşkanını ülkenin bu vatan hainlerinden temizlemesi için gereken tüm desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Gümüşhane meydanlarında tutmuş oldukları demokrasi nöbetlerine aralıksız devam ettiklerini ancak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde astıkları pankartla da GTSO olarak Cumhurbaşkanına ve Külliye önünde nöbet tutan diğer tüm Türkiye sevdalısı insanlara verdikleri desteği açıkça tüm dünyaya göstermek istediklerini belirten Akçay, millet iradesi ile seçilen Cumhurbaşkanının daima arkasında yürüyeceklerini belirtti. 
Güncelleme Tarihi: 07 Ağustos 2016, 23:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER