‘Değerlerimizle Varız’ projesinin tanıtım toplantısı yapıldı

Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Gümüşhane Şubesinin “Değerlerin Kadar Değerlisin” sloganıyla birlikte yürüteceği Değerlerimizle Varız Projesinin tanıtım toplantısı yapıldı.

‘Değerlerimizle Varız’ projesinin tanıtım toplantısı yapıldı

Beylerbeyi Sofrasında düzenlenen toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Şube Müdürü Gönül Eroğlu, TÜMKİAD Gümüşhane Başkanı Serhat Turan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, lise yöneticileri ve danışman öğretmenleri katıldı.

Toplantı proje Koordinatörü Serdar Serhat Salantur yaptığı sunum ile proje detaylarını paylaşımıyla sona erdi.

Hedefi öğrencilerin sosyal, kişisel gelişimini, duygusal zekâlarını geliştirmek olan proje kapsamında öğrencilere unutulmaya yüz tutmuş değerleri, kültürü, gelenek ve görenekleri hatırlatmak, öğretmek ve aşılamak üzerine kurgulanmış görevleri yapmaları amaçlandı. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü web sitesi üzerinden başvuruları alınacak olan ve Lise öğrencilerine yönelik olan proje faaliyetleri Şubat –Mayıs 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek olup ödül töreni ise Haziran 2022 TÜMKİAD Gümüşhane ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenecek.

Proje yarışması kapsamında dönem için belirlenen yarışma temaları Kültürel Mekânlar, Toplumsal, Yönetimsel ve Kurum Çalışmaları, Yerel Kültür ve Evde Yaşam Evde Sosyalleşme başlıkları kapsamında belirlenmiş olup öğrencilerimizin bu konulardaki çalışmalarını proje takvimi ve esaslarına uygun şekilde teslim edecekler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER