Demir'den sözleşmeliye kadro teşekkürü

Bem-Bir-Sen Gümüşhane İl Başkanı Derviş Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kamuda çalışan sözleşmeli personelin kadroya geçirilmesiyle ilgili teşekkür etti.

Demir'den sözleşmeliye kadro teşekkürü

Bem-Bir-Sen'in yıllardır süren kadro mücadelesinin sonuç verdiğini ve kamuda 3 yılını doldurmuş sözleşmeli personelin aday memurluğa geçiş yapabileceğini kaydeden Demir, “6.dönem toplu sözleşmede Bem-Bir-Sen'in kazanımı olan sözleşmeli personele kadro tamam. 1 yıllık aday memurluk sonrasında kadroya geçiş tamamlanacak. Halihazırda 3 yılını doldurmuş olan sözleşmeli personeller hemen aday memurluğa geçiş yapabilecektir. Henüz bu süreyi doldurmamış olanlar ise 3 yılın sonunda aynı hakkı elde edeceklerdir. Kadroya geçen personel kurumlar arası nakil hakkına 4 yıllık sürecin ardından kavuşacak. Mahalli idarelerdeki sözleşmelilerden kadroya geçenler sadece mahalli idareler arasında yer değiştirebilecek” dedi.

Sözleşmeli üyelerinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işlerine daha da sıkı ve özgüvenli bir şekilde sarılacağını ve emeği geçenleri mahcup etmeyeceğini ifade eden Demir, “Gümüşhane il başkanlığı olarak sözleşmeli personel ve aileleri adına Bem-Bir-Sen Genel Başkanımız Sayın Levent Uslu’ya, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanımız Ali Yalçın’a emeklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Bem-Bir-Sen olarak sürdürdüğümüz mücadelenin başarıya ulaşmasını sağlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunarız. Hayırlı, uğurlu, bereketli olsun” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER