Demir’den Erbakan mesajı

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Av.Akın Demir, Milli Görüş harekatının lideri, 54. Hükümetin Başbakanı merhum Prof.Dr. Necmettin Erbakan’ı vefatının 12.yılında andıklarını söyledi.

Demir’den Erbakan mesajı

Merhum Erbakan’ın ahirete irtihalinin 12.yılı nedeniyle Kemaliye Camiinde dün akşam mevlit programı düzenlenirken, SP İl Başkanı Akın Demir programı hem merhum Necmettin Erbakan hem de Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlar için düzenlediklerini söyledi.

Açıklamasında 28 Şubat Postmodern Darbesine de atıfta bulunan Demir, “28 Şubat post modern darbe millet olarak unutmamız gereken bir hadisedir. Milletin desteği ile iktidara gelmiş bir hükümet azgın bir azınlık tarafından iktidardan uzaklaştırılmaya çalışılmıştır. İktidara geldiği andan itibaren icraatları ile milletin yüzünü güldüren madden ve manen kalkınma hamleleri ile dünya düzeninde söz ve güç sahibi olmaya giden bir iktidar hiçbir neden yokken iktidardan düşürülmeye çalışılmıştır. 54.Hükümetin İlk İcraatlarına Baktığımızda; ilk defa denk bütçe imkânı sağlanmış, işçi ve memurların beklentileri üzerinde maaş artışları sağlanmış, SGK-Bağkur emeklileri arasında ki adaletsizlik giderilmiş ve yüksek oranda maaşları artırılmış, eşel mobil sistemi getirilmiş ve eflasyona karşı çalışanın hakkı gözetilmiş, baş örtüsü mağduriyeti ve imam hatip ve teknik lise adaletsizlikleri giderilmiş, D8 projesi ile İslam ülkeleri sosyal ve ekonomik anlamada bir araya getirilmiş, yeni bir birliktelik sağlanmaya çalışılmış, dışarıdan alımlarda yerli üretim şartı getirilmiş ve yabancı sermayenin ülkeye yatırımın önü açılmış ve daha nicesi. Bu yapılanların hangi biri devletin temellerine zarar vermiş ola ki askeri-  iş adamları- işçi ve memur sendikaları- yargısı- bürokrasisi- medyası her bir olup bu iktidara savaş açtılar. Şimdi birileri günah çıkarsa da bu yapılanları unutmamız mümkün değildir” dedi.

Bu millet ne zaman ayağa kalkmaya çalışsa birilerinin çelme atmaya başladığını kaydeden Demir, “Lakin İslam’a hizmet ile şerefyap olmuş bu milleti kimse yenemeyecektir. Yaşadığımız Maraş depreminde bile harp sistemi gibi bir çok dış mihrakların varlığının konuşulması bu manada bize pek hayalci gelmemektedir” diye konuştu.

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 1 yıl Önce

ama ne yazıkki erbakana o zor günleri yaşatanlarla berabersiniz

SIRADAKİ HABER