Demirel'e Vefa Kokteyli

Gümüşhane İl Defterdarı iken, yaş haddinden emekli olan Mehmet Adil Demirel için veda kokteyli düzenlendi.

Demirel'e Vefa Kokteyli
HABERİN GALERİSİ
Demirel'e Vefa Kokteyli

Demirel'e Vefa Kokteyli

Gümüşhane İl Defterdarı iken, yaş haddinden emekli olan Mehmet Adil Demirel için veda kokteyli düzenlendi.

Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda tarafından Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kokteyle, Garnizon Komutanı Albay Serhat Önder, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karademir, Ağır Ceza Reisi Asabil Yırtıcı, Vali Yardımcıları, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile kamu kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda, konuşan Vali Mayda,  kamu görevinin sorumluluk ve fedakarlık içeren bir görev olduğunu belirterek, "Kamu görevinin temeli insana hizmeti içeriyor. Herhangi bir sıkıntıya yol açmaksızın sağlıklı ve sıhhatli olarak emekli olabilmek büyük bir nasip, büyük bir niteliktir. Defterdarımız ile 2,5 yılı aşkın bir süredir birlikte çalıştık. Güzel bir çalışma ortamına şahit olduk. Bazı kamu hizmetlerinde doğası gereği ciddiyet ve mesafe vardır. Maliye teşkilatı da öyledir. İki yönlü çalışma söz konusudur. Bunlardan birisi kamunun alması gereken paraları alacaksınız, diğeri ise kamu parasını harcarken de yetim hakkını zarara uğratmama bakımından ciddiyet göstermek gerekiyor. Defterdarımız her iki alanda örnek faaliyet gösterdi. Bu hem Gümüşhane'nin hem de kendisinin güzelliğidir.  Bunun en güzel örneği de geçtiğimiz yıl biz vergi tahsilatında Türkiye ikincisi olduk. Kendilerine emeklilik yaşamında sağlık ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Demirel ise, Gümüşhane'nin kendisi için son derece önemli olduğunu belirterek, "Gümüşhane memuriyetimi noktaladığım ildir. İnsanları gümüş ve altın gibi saf ve temiz, memleketini seven, bilinçli, vergisini doğru ödeyen saygın insanların yaşadığı bir il. Herhangi bir kabahatimiz, kusurumuz, çalışırken, görev yaparken yol kazası yaptıysak onlardan özür diliyorum" şeklinde konuştu.

Programda daha sonra Vali Mayda, Belediye Başkanı Canlı ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay Demirel’e plaket verdi.

Program, kokteyl ile sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2014, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER