Denetimli Serbestlikten spora davet

Gümüşhane Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde infazı devam eden yükümlülere yönelik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce ‘Sporun Önemi ve Yaşantımızdaki Yeri’ konulu seminer düzenlendi.

Denetimli Serbestlikten spora davet

Gümüşhane Denetimli Serbestlik Müdürlüğünde infazı devam eden yükümlülere yönelik eğitim ve iyileştirme faaliyetleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce ‘Sporun Önemi ve Yaşantımızdaki Yeri’ konulu seminer düzenlendi.

Seminere Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde görevli Spor Psikoloğu Beyzanur Beşirli ile Gençlik Lideri Tuncay Yavuz "Sporun Önemi ve Yaşantımızdaki Yeri” konusunda gerçekleştirdi.

70 yükümlünün katıldığı seminerde sporun önemi, yaşantımıza olumlu katkıları, düzenli egzersizlerin insan hayatına fiziksel ve psikolojik etkilerinin yanında Gümüşhane Gençlik Merkezinde düzenlenen sportif, eğitsel, kültürel ve sanatsal faaliyetlerden bakanlıklar arasında imzalanan protokol kapsamında hükümlülerin yararlanmasına yönelik tanıtıcı ve teşvik edici bilgilendirme yapıldı. 

Gümüşhane Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminer sonunda yükümlülerin soru ve cevaplarından sonra teşekkür konuşmasına müteakip sonlandırıldı.

Etkinlik, Denetimli Serbestlik tedbiri altında infazı devam eden yükümlülere sportif faaliyetler ile fiziki ve ruhsal olarak güçlenmesini sağlamak, bedensel ve ruhsal sağlıklarını korumalarına yardımcı olmak, kendini tanıma ve tanıtabilme becerilerini kazanabilmesine, sorumluluk ve işbirliği becerilerini geliştirebilmesine ve içinde yaşadığı topluma uyum sağlamasını desteklemek amacıyla Adalet Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında gerçekleştirildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER